Müge Anlı'nın Magazini Bırakmasına Neden Olduğu İddia Edilen Levent Kırca ile Tartışması!

Ünlü televizyoncu Müge Anlı, kariyerinin ilk yıllarında sağlam bir magazin gazetecisiydi. Ancak daha sonra ekranlarda Tatlı Sert programı ile polisiye vakaları işlemeye başladı. İşte bu kırılma noktasına ekranlarda Levent Kırca ile yaptığı bir tartışmanın sebep olduğu iddia ediliyor. Gelin olaya yakından bakalım...

2008 yılından bu yana Tatlı Sert programı ile evlerimize konuk olan başarılı gazeteci Müge Anlı, bir zamanlar sağlam bir magazinciydi.

Kariyerinin ilk yıllarında Şenay Düdek ve Pakize Suda ile magazin programı yapan Müge Anlı, ünlü isimleri konuk ediyordu.

2007’de yayınlanan Dobra Dobra programında Levent Kırca'yı misafir eden Müge Anlı, kendisini sert bir tartışmanın içerisinde buldu.

Net bir bilgi olmasa da internette dolaşan dedikodulara göre, Müge Anlı'nın 2007'de yaşadığı ekran önündeki bu tartışmanın son damla olduğu iddia edildi.

O tartışmanın ardından magazini bırakıp 2008 yılında kendi tarzı ile Tatlı Sert programını sunmaya başlayan Müge Anlı, programda Levent Kırca’ya sık sık başına gelen boşanmalarla ilgili sorular sormuştu.

Yayında gerilen Levent Kırca “Dedikodu kraliçesi olmuşsun." diye Müge Anlı'ya çıkışmıştı. İkili bir süre birbirlerinin üstüne gitmeye devam etti.

Ta ki Levent Kırca, “Konuştuğunuz konular bana çok ters, burası düşülecek bir yer.” diyerek programı terk edene dek.

Pakize Suda, “Herkese hakaret ederek gidiyorsun, ayıp oluyor.” deyince Müge Anlı, “Sadece benim özel hayatıma hakaret etti.” diyerek sinirlenmişti.

İşte o anlar👇🏻

2022 yılında o gün programda olan Nihat Doğan olayı böyle özetlemişti👇🏻

İlginizi çekebilir:

"Çocuklarınızı Tedavi Ettirin!": Müge Anlı Katledilen İkbal ve Ayşenur'u Unutmadı!
Vahşice Katledilen İkbal ve Ayşenur'un Ardından Müge Anlı'nın Konuşması Duygularımıza Tercüman Oldu!
Müge Anlı'da Eşi Hastanede Yatarken Yan Odadaki Refakatçi ile Aldatan Adam "Pes" Dedirtti!

Popüler İçerikler

Semih Çelik’in Vahşice Katlettiği Ayşenur Halil’in Komşusu Cinayet Günü Yaşananları Anlattı
İsrail, Beyrut'u Vurmaya Devam Ediyor, Ölü Sayısı 2000'e Yaklaştı
Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
YORUMLAR
07.10.2024

Dedikodudan ibaret. Programda bu olay 2007'de olmuş. 2008'de aynı programa Çağla Tuğaltay cinayeti için annesi çıkmış yani hiç de Levent Kırca sonrası programı bırakmamış. Kadın kendisi de Çağla Tuğaltay cinayeti programda işlendikten sonra Magazin programını bırakıp bugün hala yaptığı programa başlama kararı aldığını söylemişti

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ