Müge Anlı'nın "Kadın Para, Pul İstiyorsa Ondan Kaçın" Sözlerine Tepki Gösteren Adam Tartışma Yarattı

Ülkemizde sabah kuşağı denince akla ilk olarak Müge Anlı geliyor elbette. Müge Anlı'nın programında yaşananlar kadar, başarılı sunucunun çözümlemeleri, analizleri ve açıklamaları da sık sık günden oluyor.

Müge Anlı'nın yaptığı "Bir kadın evlenirken ya da sevgili olurken sizden para, pul, bilezik, ev, araba istiyorsa o kadından kaçın." açıklaması da gündem olmuştu.

'herobero21' isimli bir sosyal medya kullanıcısı Müge Anlı'nın bu sözleri üzerine "Kadınlar hayır kurumu değildir." diyerek bir video çekti.

Kadınlara evlenirken her şey istemeleri gerektiğini, erkeklerin çok şımartılmaması gerektiğini söyleyen adamın sözleri tartışma yarattı.

İşte o video;

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Yeni Doğum Yapmış Bir Kadının Yorgunluğu Yüzünden Okunurken Odadaki İnsanların Rahatlığı Tepki Çekti

👇

Armağan Çağlayan'ın Programına Katılan Diyetisyen Ezber Bozdu: Spor Yapmak Kalp Krizine mi Sebep Olur?

👇

Bir Sosyal Medya Kullanıcısı Google Haritalar ile Survivor'ın Çekildiği Adaya Gidip Parkurlarını Tek Tek Gezdi

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
28.02.2024

Hep göz tokluğumuzdan vurulduk, gülmeyin sakın yalan değil 😔

Biri diyor para pul isterse kaçın, diğeri diyor her şeyi iste. Bu toplumun ilişkiler dahil neden pek çok konuda bir ayarı yok? Hep uçlarda geziniyorlar, orta yolu bilen çok az. Aslında sebebi belli: 30-40-50-60 hatta 70 yaşına dahi gelseler, çocuk gibiler. Hep dediğim gibi bu topluma uyarsanız bittiniz :) ne zaman ki bunların yolundan sıyrılır, okur, araştırır, bilenlerden olur ve kendinizi keşfeder ne isteyip ne istemediğinizin ayrımına varırsanız işte o zaman hayat çok güzel yaa.

29.02.2024

Sonra ucuz goruyorlar hicbirseye layık bulmuyorlar başka ortamlarda başka kadınlar gelince direk onlara karşı tavırları başka oluyor sana daha ucuz davranıyorlar birde erkeğin fıtratı vermek bulup buluşturup getirmek.eski çağlarda bile magara yaşamında böyleydi . Erkek masraf etmediği kadını kaybetmekten de korkmuyor en azından bizim ülkemizdeki erkekler boyle

TÜM YORUMLARI OKU (15)