Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla İlgili Yaptığı Alyans İtirafı Olay Oldu!

Zaman zaman Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşiyle ilgili anılarını anlatan Müge Anlı, programın yeni bölümünde kayıp olarak aranan Alim Yılmaz ve Gülseren'in TikTok videolarını izlerken eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla yaşadığı bir yüzük anısını anlattı. Anlı'nın itirafı ise izleyenleri güldürdü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan İsmail ve Gül Yılmaz çifti günlerdir ulaşamadıkları oğulları 23 yaşındaki Alim Yılmaz'ı bulmak için Anlı'dan yardım istedi.

Alim'in ailesi, oğullarının eski sözlüsü evli ve 2 çocuk annesi Gülseren'le kaçtığını söyledi. Gülseren'in yıllar önce sözlü olduğu Alim'i askerdeyken terk ettiği ve başkasıyla kaçıp evlendiği öğrenildi.

Bu iki eski sözlünün yıllar sonra ise kaçtığı iddia edildi. Gülseren'in eşi Şeref yayına bağlanarak eşine ulaşamadığını ve çocuklara baktığını söyledi.

Ardından Gülseren'in TikTok videoları canlı yayında yayınlandı. Videolara anlam veremeyen Müge Anlı, "Bunları neden çektiğiniz anlamıyorum. Bir tek bana mı garip geliyor. Bunlar niye çekiyor, izleyen niye izliyor?" dedi.

Gülseren'in alyansını çıkardığı videoyu görünce de eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla yaşadığı bir yüzük anısını anlattı.

Anlı, "Benim elimde japon yapıştırıcısı patladı. Parmaklarım birbirine yapıştı. Bütün gece sabaha kadar çıkartamadık. Ben sabah kalktım baktım alyans kapının orada duruyor."

"Dedim ki 'Şinasi alyansını çıkarmış.' Uyuyor adam. Gittim parmaklarını arıyorum niye çıkarmış diye. Meğerse benimkiymiş o. Rahmi Bey diyor ya 'Çıkarılmaz' diye. Benim için de o kadar çıkarılmaz ki ben kendim çıkardım diye düşünmüyorum. Bir baktım bende yok. Takacaksan takacaksın. Taktım çıkardım kenara koydum falan ben buna inanmıyorum." dedi.

Aile Dizisiyle Ekranlara Dönen Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Partnerliği Tartışma Yarattı!
İzleyiciler Fark Etti! Yalı Çapkını'ndaki Celal Şengör Detayı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR
06.04.2023

Müge ablam frodo yüzüğü bu kadar sahiplenmedi be tamam seviyosun müdürümüzü anladıktaa 😅😅😅😅

06.04.2023

Elinde japon yapıştırıcısı patlamışmış

07.04.2023

yüzüğü çıkarmak mevzu değil de bilin ki yüzükler yer yapan takılar, taktım çıkardım dur iki çapkınlık yapayım dediniz alyansı çıkardınız diyelim kabbbak gibi belli oluyor yüzük izi haberiniz olsun.

07.04.2023

yer yapmasına izin vermeyenler de olduğundan

TÜM YORUMLARI OKU (8)