Müge Anlı'nın Başarısından Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga'nın Rekoruna Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

26 Şubat Pazar günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

1. Survivor'da bu sezon yarışmacıların kendi istekleriyle yarışmadan ayrılmalarına izin verilmişti. Bu sebeple Berdan Mardini, Seçkin Piriler, Yusuf Güney ve Chaby yarışmadan ayrılmıştı. Ara verilen çekimlerin ardından devam eden Survivor'da bir yarışmacının daha kendi isteğiyle ayrıldığı belli oldu. Ayrıca başka bir yarışmacının da sakatlığı sebebiyle diskalifiye olması gündeme geldi. Bakalım Survivor'da bu hafta neler olmuş?

👇

Bir Yarışmacının Daha Diskalifiye ile Karşı Karşıya Kaldığı Survivor'da Bu Hafta Neler Oldu?

2. 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından tüm kanallar yayın akışına ara vermişti. ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı da ilk gün yardım kampanyasını duyurmak için kısa bir yayın yapmış ardından yerini Deprem Özel Bülteni'ne bırakmıştı. 20 Şubat'ta deprem bölgesindeki kayıpları bulmak amacıyla yayın hayatına devam eden Müge Anlı, 5 günde 3 dosyayı başarıyla aydınlattı!

👇

Ekrana Hızlı Bir Dönüş Yapan Müge Anlı, Deprem Yardımlarının Yanı Sıra 5 Günde 3 Dosyayı Aydınlığa Kavuşturdu!

3. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programından kendi istekleriyle ayrıldıkları için diskalifiye edilen Tolga Kandemir ve Aybüke Çangal çifti, açıklama yapmak için açtıkları TikTok canlı yayınında anlık 150 bin izleyiciyi geçerek TikTok Türkiye'de rekor kırıldılar!

4. Deprem bölgelerinde evlerini kaybeden depremzede vatandaşlarımız için başlatılan 'Evim Yuvan Olsun' kampanyasına ATV dizilerinin sevilen oyuncuları da dahil oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

5. Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın başrollerinde yer aldığı ve gerçek bir hikayeden uyarlanan Veda Mektubu dizisi, bu akşam 20:00'de KanalD ekranlarında başlıyor!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!