Müge Anlı İşlediği Ayşe Akdağ Cinayeti Dosyasına RTÜK Tarafından Getirilen Yayın Yasağı Kararına İsyan Etti!

Müge Anlı, Gaziantep'te cesedi bulunan 57 yaşındaki Ayşe Akdağ isimli kadının cinayetini araştırmak ve failleri bulmak için kolları sıvamıştı. Daha dün işlenmeye devam edilen Ayşe Akdağ cinayeti dosyasına bugün RTÜK tarafından 'yayın yasağı kararı' getirilmesi Müge Anlı'yı çileden çıkarttı!

57 yaşındaki üç çocuk annesi Ayşe Akdağ, 20 Nisan Perşembe günü Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.

Anlı'nın "Acısı daha çok taze bir aile" olarak anlattığı Ayşe Akdağ'ın ailesi ise hızla programa başvurdu ve dosya işlenmeye başladı.

Evlendikten kısa süre sonra üzerine kuma getirilen Ayşe Akdağ, kumadan dünyaya gelen 3 çocuğun da nüfus üzerinde annesi olarak görünüyor.

Eş ise Ayşe Hanım ile değil de imam nikahlı eşinin yanında kalmaya başlıyor. Bu nedenle Ayşe Hanım yıllardır yalnız yaşıyor.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Gaziantep'i de etkileyen deprem sonrası eşi, diğer eşini de alıp Ayşe Hanım'ın yalnız yaşadığı evine getiriyor ve birlikte yaşamaya başlıyorlar.

Aile durumu şöyle anlatıyor; Ayşe Hanım'ın evinin altında bir ahır ve ahırda birkaç adet keçi bulunuyor. Diğer eşten olan erkek çocuğu ise bu keçiyi bir arkadaşına satmak istiyor. Kocasının da evine geldiğini ve barışacağını düşünen Ayşe Hanım ise bunu kabul ediyor. Eşi "Ayşe gel, bu keçileri satalım, ahırı eve çevirip kiraya verelim" diyor. Olaylar ise burada başlıyor.

3 keçi ve 3 koyunu 12 bin TL'ye satan Ayşe Hanım'ın komşusu, hem hayvanların hala ahırda olmasından hem de Ayşe Hanım'dan hiç ses seda çıkmamasından şüphelenip kızlarına haber veriyor. Aile eve geldiğinde ise Ayşe Hanım'ın başına sert bir cisimle vurulmuş cansız bedeniyle karşılaşıyor.

Ev ise darmadağın haldeymiş. Ayrıca Ayşe Hanım'ın eşi her gün karısının öldürüldüğü evin önüne gidip dakikalarca dikiliyormuş.

Kızı "Annem hayvanları zorla sattı. Komşumuz evin ışıklarının hiç sönmediğini fark edince beni aradı. Geldik ki annemin alnı açılmış, arkası kan gölü olmuş. Kardeşimin arkadaşı göz koymuştu koyunlara. Babam ikna etti annemi. Normalde tanesi 5 bin TL olan koyunları annem 2 bin TL'ye sattı." dedi.

Ayşe Akdağ'ın eniştesi ise cinayet günü şahit olduğu konuşmayı anlattı. "Yeğenim annesi ölü bulunmadan birkaç saat önce mezar almak için mezarcıyla görüşmüş. Önce aile mezarlığı sonra ise tek bir mezar satın almak istemiş. Bunu bana mezarcı anlattı. Aklımda soru işareti oluştu." dedi.

Annesinin ölümünün ardından mezar satın alan ve şüphelenilen oğul ise yayına katıldı ve "Depremden sonra anneme '4 tane mezar alacağım, eşimle bana, babamla sana' dedim. Annem 'Daha yaşamak istiyorum, gencim ne mezarı?' dedi. 'Depremi gördük, ölümlü dünya, ne olur ne olmaz' dedim. Mezarcıya gidip mezar aldım." diyerek durumu anlattı.

Ayrıca annesini aileden birinin öldürmüş olabileceğini söyledi.

Velhasıl kelam gelelim asıl konumuza... Arefe günü ufak bir özet geçtiği, sonrasında ise işlemeye devam ettiği konuyla ilgili yeni bir güne başlayan Müge Anlı can sıkıcı bir sürprizle karşılaştı.

"RTÜK'ün Ayşe Akdağ cinayetiyle ilgili yayın yasağı getirildiği bilgisi geldi. 'Neden?' diyenler olacaktır. Herhalde sizin annenizin nükleer bomba şifresiyle bir alakası var, ülkenin güvenlik sınırlarıyla ilgili bir problem yaratacak diye yayın yasağı getirilmiş."

"6 tane keçisi, koyunu olan, kaç yıldır kumayla yaşayan bir kadının cinayeti. Demek ki gerçekten bizim bilmediğimiz altında bir sebep olacak ki yayın yasağı getirilmiş." diyerek dalga geçen Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı.

En az Müge Anlı kadar aile bireyleri de şaşkındı bu yasağa... Kızı "Kim getirmiş bu yasağı?" sorusuna aldığı "Savcılık getirdi" cevabına ise ateş püskürdü. "Madem savcılık bu yasağı getiriyor bu yasağı o çözseydi biz buraya gelmeseydik. O zaman bir hafta içinde çözsünler cinayeti" diyerek isyan etti.

Müge Anlı'dan çaresizce yardım isteyen aile 'Masum bir kadın öldürüldü, ne olur yardım edin' dedi.

Yine de sakinliğini korumaya çalışan Müge Anlı "Demek ki savcımızın bir bildiği, elinde büyük bir bilgi var o yüzden böyle bir karar aldı. Saygı duymak zorundayız." dedi.

Acılı ve şaşkın aileye "İnşallah kısa sürede çözerler de ben de sizi burada ağırlar 'Gözünüz aydın' derim. Çünkü annenizin öldürülmesine mi yanasınız yoksa düşmanınız kim onu bilmemenize mi yanasınız... Ben o duyguyu çok iyi bilirim." dedi.

Müge Anlı'nın isyanı şu şekilde 👇

'Sonra diyorsunuz ki ‘Müge neden yarıda bıraktın?’ Bakın ben yarıda bırakmıyorum. Bazen olay çözülüyor ama ben kimsenin eline kelepçe takacak durumda değilim. Bazı durumlar bana yanlış gelecek şekilde çözülüyor, onu da konuşmak istemiyorum. Bazen bazı kişilerin özel yaşantısına öyle bel altı konuşuluyor ki ben sabah sabah sizin karşınızda anlatmak istemiyorum. Ben, benim açımdan hiçbir işi yarıda bırakmıyorum. Hiçbir zaman uyuşturucu satan biri bizi arayıp ‘Evet, bana borcu vardı öldürdüm’ demiyor ya da bir bakıyorsun karısı ayrı dertte kocası ayrı dertte… Ben şimdi bu konuyu nasıl işleyeyim? Hani hepsini de burada açıkça konuşamıyorum ki… Ben size üzüldüm açıkçası…'

Öldürülen Ayşe Akdağ'ın abisi "Buraya gelmeden önce cinayet bürosunda bir komiser bana “Savcı bey bize izin verse çoktan çözerdik bu işi” dedi. Güya bacım kendi ölmüş… ‘Evi kim dağıtmış?’ dedim ‘Bacın dağıtmış olabilir’ dediler bana." deyince ortalık karıştı.

Müge Anlı ise “Maalesef yayın yasağı olduğu için daha fazla konuşamıyorum. Sizlerle tanıştığım için mutluyum. Gaziantep Cinayet Büro’yu çok severim, deprem onları da dağıttı. Çok çalışkanlar… Kısa sürede çözeceklerine ben inanıyorum. Eğer istediğiniz gibi çözülmezse yayın yasağının kaldırılması için başvuruda bulunursunuz” dedi.

“Bu işte bir bit yeniği var” diyen ve şüphelenilen evlat Yunus’un sesi kısıldı ve Müge Anlı “Ben savcı hakkında konuşturmam, çözülecektir inanıyorum” dedi. Kızları ise “Annemin dostu varmış güya… Yapmayın etmeyin… Annemin namusuna laf etmeyin. Gencecik kadın, koca merakı olsa gider evlenirdi.” dedi.

Mecburen bir diğer dosyaya geçmek zorunda kalan Müge Anlı, aileyi "Tamam, konuşacağız bunları. Siz buradasınız zaten arka alanda konuşacağız. Sadece yayında konuşmamız yasak" diyerek telkin etmeye çalıştı.

Eşini İnternetten Bulduğu Ultrason Fotoğrafıyla Kandırıp Hamile Olduğunu Söyleyen Kadın Müge Anlı'yı Şok Etti!
'Kendimi Paraladım': Müge Anlı Hastalığını İlk Kez Canlı Yayında Açıkladı!
TikTok'ta Tanışıp Neyi Var Neyi Yoksa Çaldığı Adamla Müge Anlı'da Yüzleşen Kadının Tavırları Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
09.05.2023

vayyyy tayyibci müge anlı bile isyankar olmuş

09.05.2023

Valla Tayyipçi falan da bazen iyi eleştiriyor ben de şaşırıyorum 😁

10.05.2023

sonra antep fena diyince kızıyorlar. bu kaçıncı cinayet antepten. bu da benim duyduğum: ferizlinin yukarı taraflarında 2015 te kesik erkek vücudu parçaları bulundu ancak kime ait vs hiçbir şey yok ortada. sadece uzuvlar var. herhangi bir delil ipucu vs yok. yörede namus cinayeti olduğu söyleniyor. tarlalara birkaç dönümlük araziye dağılmış halde bulunmuş. 3 yıl o tarafta köyde çalıştım, 10 a yakın kadın cinayeti duydum. o tarafın jandarması zehir gibi bu arada. cinayetlerden birinde aile tutuklanasıya kadar olay kapandı sanmıştık. o derece saman altından çalıştı jandarma.

10.05.2023

müge anlıya yapılan tepkiler üzerine güzel aklama senaryosu ama anca altın ahududu alır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ