Ayrıldığı Gün Ne Yaptı? Prof. Dr. Arif Verimli'nin Müge Anlı ile Tatlı Sert İtirafı Gündem Oldu!

Ekranların sevilen sabah programı Müge Anlı İle Tatlı Sert oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip. Programda psikiyatrist olarak bulunan Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz senelerde ani bir şekilde programdan ayrılmıştı. Ayrılık sebebi olarak da programda bulunan diğer profesör Şevki Sözen ile aralarındaki anlaşmazlık olduğu iddia edilmişti.

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert, 15 sezondur kesintisiz olarak yayın hayatına devam ediyor.

Müge Anlı'nın sunuculuk yaptığı, Şevki Sözer'in de adli tıp uzmanı olarak görev aldığı programda bir dönem de psikiyatrist Arif Verimli bulunuyordu.

Hatırlarsınız geçtiğimiz sezon ani bir kararla programda ayrılan Verimli, her defasında Sözen ile aralarında küslük olduğunu dile getiriyordu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü psikiyatrist geçtiğimiz günlerde takipçisine verdiği cevapla gündeme geldi.

Takipçisi '' Hocam konuyla alakası yok biliyorum ama sizi oyuna getirerek programdan ayrılan adli tıpçı Şevki'yi asla affetmeyeceğim'' sözlerine Verimli ''Ben de'' olarak cevap verdi.

Ardından ise ''Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim. Gayet de mutluyum. Yalnız bir hekim başka bir hekimi kırmışsa arar özür diler. Zaten dönmeyeceğim bitti...Program için değil kırgınlığım. Hatta sağ olsun iyi de oldu benim için.'' diye belirtti.

İşte o paylaşım👇

İlginizi çekebilir;

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı Kimdir?
Müge Anlı Tuvalette Fotoğraf Çekip Paylaşanlara Canlı Yayında İsyan Etti!
Korumalarla Gezdiği İçin Eleştirilmişti: MasterChef Jürisi Somer Sivrioğlu Sonunda Sessizliğini Bozdu!

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
19.10.2022

arif hoca da bayılıyo bu konuyla gündeme gelmeye

20.10.2022

siktir et şevkiyi de siz (onedio) kendinizi star tv'ye mi sattınız. bu ne böyle ya. star'ı izlemek istersek açar izleriz zaten. sosyal medyanın da tv gibi şekillenmesinin sebebi sizsiniz, hepiniz. özgür basın, parayı görene kadar özgür!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ