Müge Anlı ile Güven Bana Yarışmasına Damga Vuran 'Sığır Yavrusu Nedir?' Sorusu

Güven Bana isimli programda “Yeni doğmuş, sütle beslenen sağır yavrusuna ne ad verilir?” sorusu geceye damga vurdu. Müge Anlı'nın sunduğu program daha önce de gündem olmuştu.

Yarışmacılar Taner Yıldırım ve Gözde Kesici'nin oldukça zorlandığı soruda Müge Anlı da tepkisiz kalamadı.

Müge Anlı bu soru karşısında zorlanan yarışmacılara 'Siz beni dinleyin arkadaşlar sosyal medyadan uzaklaşın. Sosyal medyada bu kadar vakit geçirmek bence insanlara iyi gelmiyor kimse kusura bakmasın yani. Çünkü kitap okuyacaksınız. Şimdi illa birisinin oğlak görmesine gerek yok ama bir kitap okurken oğlak orada geçer.' tavsiyelerinde bulundu.

İşte o anlar:

Kaynak: @benutandim

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
YORUMLAR
08.07.2019

Ulan hepsini anlarım da, sıpayı nasıl bilmezsiniz, hiç mi duymadınız birinden "eşek sıpası" lafını? Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum. Ki bu tür sorular genelde orta ve lise seviyesi sorular. Ülkenin IQ ortalamasının özeti tadında ibretlik bir video...

Pasif Kullanıcı
08.07.2019

kutu bira nasıl 11,50 tl olur ya kafayı yiyecem

kendin yap kardeş 4 senedir biraya para vermiyorum

08.07.2019

bazen düşünüyorum böyle program ilgi çeksin aa bak yarışmada şu soruyu bilemiyorlar falan diye bilerek mi yapıyorlar acaba diyorum ama sonra aklıma ülkenin zeka seviyesi gelince de gayet normal bence diyorum

08.07.2019

Sanirim öncesinde çok yönlü mülâkatlardan falan geçiyorsun ve zayıf noktaların, konuların seçilip ona göre sorular soruluyor. Ama bazen de ki genellikle aşırı heyecanlı yarışmacılar oluyor. Eğer bir gün elemeye falan gidersem çok heyecanlı ve adını bile söyleyemeyen bir profil çizerim ki seçsinler diye.

TÜM YORUMLARI OKU (20)