Müge Anlı, Evli Kadını Kaçıran Oğlunu 'Erkektir Yapar' Diyerek Koruyan Kadını Yerin Dibine Soktu!

Müge ile Tatlı sert programında 4 çocuklu evli bir kadını kaçıran İlhan İletmiş, canlı yayında ailesiyle yüzleşti. Sevgilisi Aslı'yla yayına gelen İletmiş'in annesinin 'Erkek yapar' sözleriyle oğlunu koruması dikkat çekti. Müge Anlı ise bu cümle karşısında sert bir tepki verdi.

Evli ve 3 çocuk babası İlhan İletmiş'ten 52 gün haber alamayan ailesi Müge Anlı'nın kapısını çalarak, evli ve 4 çocuk annesi iş arkadaşı Aslı Kızılkaya tarafından kaçırıldığını iddia etmişti.

İletmiş'in kardeşi Melek, "İlhan, Aslı'yı aldı; İstanbul'a bizim eve getirdi. Ama kadın sürekli onu baskı altında tutuyordu. Ayrılmak istediğini söyledi. Ama kadın onu kaçırdı. Evine geri dönemiyor. Aslı, İlhan'ı serbest bıraksın" ifadelerini kullanmıştı. Ağabey'inin babasıyla konuştuğunu ve "Baba beni kurtar. Ne dersen yapacağım" dediğini söylemişti.

Daha sonra da İlhan ve Aslı'nın birlikte kaçtığı ortaya çıkmıştı. İlhan İletmiş, telefonla programa bağlanarak isteyerek Aslı'yla kaçtığını söylemişti.

İlhan İletmiş, ailesinin tavırları nedeniyle kaçtığını, eşinden ayrılıp Aslı'yla evleneceğini belirtmişti. Bu sözler aile bireylerini fena halde sinirlendirmişti. İlhan İletmiş'in resmi nikahlı eşi de 'Boşanmayacağım.' demişti.

Daha sonraki yayına ise Aslı ve İlhan ailesiyle yüzleşmek için geldi. Canlı yayında İlhan'ın eşi Çiğdem'in hamile olduğunu öğrenildi.

Ardından 4 çocuklu evli bir kadını kaçıran oğlunu 'Erkektir yapar' sözleriyle koruyan İlhan'ın annesi ise Müge Anlı'yı fena halde sinirlendirdi.

Anlı, İlhan'ın annesine "Benim erkek kardeşim var yukarıda. Ölümüne burada iddiaya girerim asla 4 çocuklu bir kadını kaçırmaz. Annem ona hakkını helal etmez. Senin karın oğluna dönüp ‘Benimki erkektir yapar.’ diyor. Aradaki fark o"

"Erkektir yapar diye yetiştirirseniz bugün bunu yaşamaya mahkumsunuz. Oysa kızını nasıl yetiştiriyorsan oğlunu da öyle yetiştireceksin. O zaman da bunları yaşamazsınız. Kusura bakmayın." sözleriyle tokat gibi bir yanıt verdi.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sapık Sinan Açıklamasından Eşinin Pis Olduğunu Söyleyen Adama Müge Anlı ve Esra Erol'da Yaşanan Olaylar
Eşi 'Zina Yapıyor' Demişti: Çocukları Kaçırdığı Söylenen Kadının Yalanı Esra Erol'da Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Wanda Nara Yetişkin İçerikleri Sitesiyle Anlaştı: Mauro Icardi’nin Eşi Wanda Nara +18 İçerikler Üretecek
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
16.03.2023

la bunlar alevşlere yıllarca mum söndücü diyen kesime çok benziyor tipi sesi soluğu konuşması şekli kıyafeti. eminim yıllarca milleti kınaya kınaya yaşayıp, ezan bayrak muhammed bayrak diyen tipler bunlar. olum ahlaklı olamadığınız sürece o din min size bi sik katmaz geriye götürür. erkektir yapar diyen kahpe, oğlu kendisine bacısına yükselse ona da aynısını der net eminim. tipinize saplayım

16.03.2023

bu arada yine ve tekrar,bu ülkede kardeşçe yaşayan, kendini bilen bilinçli tüm sünni kardeşlerimi tenzih ederim, iyi ki varsınız

16.03.2023

erkketir yapar diyen gggvat karı sizin yetiştirdiğiniz sapık ssserefsiz erkekler yüzünden bu olaylar oluyor

16.03.2023

Cahil kesim

TÜM YORUMLARI OKU (13)