Ekranların sevilen gündüz kuşağı programları Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Fulya Öztürk'le Umudun Olsun ve Sabahların Sultanı Seda Sayan'da son zamanlarda yaşanan ilginç ve şaşırtan olayları derledik.
Ekranların sevilen gündüz kuşağı programları Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Fulya Öztürk'le Umudun Olsun ve Sabahların Sultanı Seda Sayan'da son zamanlarda yaşanan ilginç ve şaşırtan olayları derledik.
Esra Erol'un şiddete uğrayan kadınla tekrar yayına devam etmesi sosyal medyada büyük tepki çekmişti.
Hayrullah Karagöz'ü dolandırdığı iddia edilen Neriman'ın babası da telefonla yayına katılmıştı ve Hayrullah'a küfürler yağdırmıştı.
Metin ile Necla Büyükşen çiftini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen Ertuğrul Ç. ile cinayeti azmettirdikleri öne sürülen Abdullah B. ve Esra T. hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
Havlamaktan kurtardığını söyleyen Kazım Yıldırım'ın zaman zaman evine gelip 'Sizi delirteceğim' dediğini ve çocuklarının bir süre sonra rahatsızlanıp şizofren raporu aldığını da paylaşmıştı.
Çocukları olmadığı için nafaka vermeyeceğini ve yeniden evlenmek istediğini belirten Semih, 'Kızıma bakacak birisi lazım, güzel birisiyle evleneceğim' ifadeleriyle herkesi şaşırtmıştı.
'Gurur meselesi yapıp dışarıya yansıtmak istemedim. Gururum incindi. Ama ne yapabilirim? Hülya Avşar'ın kocası da Hülya Avşar'ı aldattı' demişti.
'5 yıl önce seni aradık, şimdi üç çocukla Pakistan'da karşımıza çıktın' diyen Anlı, Neslihan'ın oraya nasıl gittiğini sormuştu. Pasaportsuz ve yasal olmayan yollarla Pakistan'a gittiğini söyleyen Neslihan, kaçırılmadığını söylemişti.
Berkan, üzerine karısının Akın adında başka bir flörtü daha olduğunu öğrendiğini söylemişti.
'Palu Ailesi' olarak bilinen dosyanın annesi Hava Palu ve kızı Ayşe Melek Palu ile aynı koğuşta kalan Gülüzar, Hava Palu'nun kendisini, oğlu İsa Palu'ya istediğini söylemişti.