Müge Anlı'dan Tüyleri Diken Diken Eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konuşması

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı, program açılışında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir konuşma yaptı. Hemcinslerine seslenen ve cinsiyet eşitsizliğinden yakınan Anlı'nın konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Senelerdir ekranlardan evlerimize misafir olan, beraber gülüp beraber ağladığımız Müge Anlı, bugün yayınlanan program açılışında yaptığı '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' konuşmasıyla gündem oldu.

Hiçbir özel günü atlamayan Anlı'dan 8 Mart'ı unutması beklenmezdi tabii. 'Bugün dünyanın dört bir yanında kadınlar konuşulacak. Acıyla yoğurulan kadın hikayeleri konuşulacak. Rakamlara sığdırılacağız' diyerek sözlerine başlayan Anlı, kanayan yaramıza parmak bastı.

Hemcinslerine seslenen Anlı 'Geride bıraktıklarımız hatırlanacak. Kaçımız bu yıl hangi bahanelerle öldürüldü? Kaçımız şiddet gördü? Kaçımız ortadan kayboldu? Çoğunun cevabını erkekler verecek...' diyerek devam etti.

'Erkek egemen dünyasından, cinsiyet eşitsizliğinden, toplumsal rollerimizden, bedenimizden, görünüşümüzden bahsedecekler' diyen Anlı, kadınlara 'Düştüysen kalk, tek başına kalk' dedi.

'Önemli olan sensin! Senin bir erkeğin zekasına, merhametine, sevgisine ya da sadakatine ihtiyacın yok. Sen kimseye güzel görünmek zorunda değilsin, zaten güzelsin. Nasıl biri olacağını sen seç, hayatını kontrol edecek değil sana eşlik edecek birini bul' diyen Anlı duygulandı.

'Oku, çalış, çabala. Celladına teslim olma' diyen Anlı, aslında 8 Mart gününün hikayesinden sebep bugünü kutlamaktan rahatsız olduğunu belirtti. Bugünün arkasında cinsiyet eşitsizliği olduğunu söyleyen Anlı, 'Cinsiyet eşitsizliğinden dolayı yaşadığımız sorunlar yüzünden kutluyoruz bugünü, umuyorum ki bir gün kutlamayacağımız bir dünya olur.' dedi.

Müge Anlı'nın duygulandıran konuşmasını dinlemek için 👇

Daha sonra Rahmi Bey ve Şevki Hoca'nın annelerini rahmetle anan Anlı'ya Rahmi Bey'den güzel bir jest geldi. Tüm kadınlar adına Müge Anlı'ya gül veren Rahmi Özkan, Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun Kadınım şiirini okudu.

O anları ise buradan izleyebilirsiniz 👇

Tabii Müge Anlı'nın bu konuşmasından sonra destek mesajları yağdı 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, daha adil ve cinsiyet eşitsizliğinin son bulduğu bir dünya dileriz... 💜

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Karısının, Annesini Kaçırarak Kayınpederiyle Evlendirdiğini İddia Eden Eş Müge Anlı'ya Damgasını Vurdu
Çalışkan Ahmet Karakteriyle Hababam Sınıfı'na Damgasını Vuran Ahmet Sezerel'in Son Hali
Beklenmedik Ölümleriyle Hayran Kitlelerini Derin Hüzne Boğan Yerli Dizilerin Efsane Karakterleri

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
08.03.2022

Allahım yeter ya şu tv de sadece bu kadın mı var bu kdını niye bu kadar yüceltiyosunuz hayırdır ya ? Bu editör ya buna aşık ya harbi kralcı YETER Bİ TEK BU KADIN YOK TVDE diğerlerine haksızlık yapmayın söyledikleri de acaip sıradan hepimizin bildiği şeyler ATV=AKP mügede tayyipin kankası

08.03.2022

İşiniz gücünüz siyaset, hiç insani yönden düşünmeyin. Burda editörün ne günahi var. Bugün özel bir gün olduğu için paylaşilan bir içerik olmuş 👋👋

08.03.2022

İşte bir kadın düşmanı daha gelmiş yorumcular arasından...kim başarılı , kim ayaklarının üstünde duruyor,kim iyi eğitim almış, kim erkeğe bağımlı değil, kim erkeğin buyruğu altında ezilmeyen ,kim hakkını koruyan kadın varsa erkekler bu kadınlara tahammül edemiyolar. Çünkü aciz kendisine muhtaç özgüveni olmayan kadınları seviyorlar. .. bir erkeği tanımak istiyorsanız müge anlı gibi konuşma yapan bir kadını dinletin o erkeğe, inanın iki dakikada düşüncesini öğrenirsiniz. Hayran olduğunuz o erkeğin yanından bir an önce kaçmaya bakarsınız.... Kadınların başarısını desteklemeyen takdir etmeyen küçümseyen biri çıkarsa işte bu erkeklerden çıkar. Nokta.

08.03.2022

Bizler kanmayı bilmeyiz. Kim kadınların arkadasında kadınları destekler kadınlara güç verir ona bakarız...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ