Müge Anlı'dan Esra Erol'a Bu Hafta Gündüz Kuşağı Programlarında Neler Neler Yaşandı?

Merhabalar. Müge Anlı, Esra Erol ve Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu gündüz kuşağı programında geçtiğimiz hafta yaşanan olayları sizler için derledik.

Daha önce Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa olarak yayınlanan magazin programı, Gülşen Yüksel'in programdan ayrılmasıyla son bulmuştu. Teve2'de yayınlanan bu programın bitmesinin ardından Müge Dağıstanlı TV8'e transfer olmuştu. Acun Ilıcalı, Aramızda Kalmasın programının başlayacağını duyurdu!

Detaylar:

Eski Partneriyle Ayrılmıştı: Aramızda Kalmasın Yeni Sezona Başlıyor!

8 yaşındaki Narin'in ölüm haberinin ardından devam eden soruşturma ile ilgili Hakan Ural canlı yayında isyan etti.

Detaylar:

Hakan Ural Canlı Yayında Narin Cinayetine İsyan Etti: "Brezilya Dizisine Döndü!"

Müge Anlı'da aranan 15 yaşındaki çocuğun kaybı ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Annesinin programda şüpheleniyorum dediği şahıslar gözaltına alındı. Şahıslara adliyeye sevk sırasında mikrofon uzatan muhabir Hüseyin Coşkun, ağza alınmayacak küfürler işitti.

Detaylar:

Müge Anlı'da Aranan Küçük Çocuk ile İlgili Gelişme: Muhabire Ağza Alınmayacak Küfürler Edildi!

Esra Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dolandırıcıların sesini ve yüzünü kullanarak oluşturduğu bir yapay zeka videosu ile vatandaştan para istendiğini açıkladı.

Detaylar:

Esra Erol Sesini ve Yüzünü Kullanarak Dolandırıcılık Yapıldığını Paylaştı!

Didem Arslan Yılmaz Vazgeçme programında Narin'in cesedinin bulunduğu yeri gösterdi. Muhabir dereye girdi, "İtirafçı Narin'i tek başına taşımış olamaz. Akıntıda bile durmak çok zor" diye konuştu.

Detaylar:

Didem Arslan Yılmaz'ın Muhabiri Narin'in Cesedinin Bulunduğu Yeri Gösterdi!

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına geçtiğimiz hafta 18 yıl önce Kastamonu'da kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nu bulmak için kızı katıldı. Abisinden şüphelendiğini söyleyen Sevim Terzi'nin iddialarının ardından programa katılan abi Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırdı.

Detaylar:

Annesini Öldürdüğünü Ağzından Kaçırdı! Müge Anlı'da Şüpheli Kayıp...

Narin'in soruşturmasını yayınlarında takip eden Didem Arslan Yılmaz'a canlı yayında ilk kez bir akraba konuştu. Narin'in yengesi Maşallah Güran'ın eşi Hüseyin Bey, cinayetin gerçekleştiği o gün amca Salim Güran'ı gördüğünü söyledi.

Detaylar:

"O Gün Amcayı Gördüm!": Narin Cinayetinde Tutuklanan Yengenin Eşi İlk Kez Canlı Yayında Konuştu!

Esra Erol'a eşinin çocuklarına kötü davrandığını söyleyerek başvuran Dilek Hanım, yayında ortaya çıkanların ardından herkesi şok etti. Emniyet bebeklerine alkol verdiği ortaya çıkan aile için stüdyoya geldi.

Detaylar:

Esra Erol'da Bebeğe Uyuması için Alkol İçiren Aile Başımızdan Aşağı Kaynar Sular Döktü!

Boşanmak için Esra Ezmeci stüdyosuna başvuran Birol, stüdyoda eşi Sibel için şok iddialar sarf etti. Ezmeci'nin duydukları karşısında yüzü kıpkırmızı oldu.

Detaylar:

Esra Ezmeci'de Yaşananlar Yerin Dibine Soktu: "Çocuklar Öz Abisinden!"

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına iki kız kardeş annelerini abilerinin öldürdüğü iddiası ile katıldı. Yayında abi Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırmıştı. Bugünkü yayında ise Müge Anlı'ya çıkıştı.

Detaylar:

Cinayeti Ağzından Kaçıran Aydın, Müge Anlı'ya Çıkıştı: "Kadın-Erkek Ayrımı mı Yapıyorsun?"

Müge Anlı'da aranan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu ile ilgili bugünkü canlı yayında ikinci itiraf geldi. Bu kez ilk kez annesinin öldüğünü ağzından kaçıran Aydın Musaoğlu'nun eşi konuştu. O da konuşmasında kayınvalidesinin yaşamadığını söyledi.

Detaylar:

Öldüğünü Ağzından Kaçırdı! Müge Anlı'da Aranan Kayıp Kadın ile İlgili İkinci İtiraf...

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını canlı yayınla izlemeye giden arkadaşlar o anları TikTok'ta yayınladı.

Detaylar:

Didem Arslan'ı Canlı İzlemeye Giden Arkadaşlardan Video Geldi

Didem Arslan Yılmaz bugünkü yayınında Narin'in annesinin programa verdiği bir röportajı ilk kez yayınladı. Annenin kendilerine bilerek yanlış haber verdiğini söyledi. Peki, anne Yüksel Güran neyi saklıyor, kimi koruyor?

Detaylar:

Narin'in Annesinin Didem Arslan Yılmaz'ın Yayınında Yalan Söylediği Ortaya Çıktı!

Esra Erol'a katıldığı dönem konuşması ve davranışlarıyla popüler olan Cemile, Fatih Ürek'in sunduğu Gelin Görümce programında sinir krizi geçirdi. Cemile'nin o hallerine tepki gelince, eski yarışmacı programın kurgu olduğunu açıkladı.

Detaylar:

Esra Erol'da Tanınan Cemile Programda Sinir Krizi Geçirdi: Yarışmacı 'Kurgu' Olduğunu Açıkladı!

Müge Anlı'da 18 yıl önce Kastamonu'da kaybolan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu aranıyordu. Kızları abilerinden şüpheleniyordu. Abi Aydın Musaoğlu, program sonrası yayından kaçtı. Polis ekipleri otobüste yakaladılar.

Detaylar:

Yayında Cinayeti Ağzından Kaçıran Müge Anlı'daki Şüpheli Yayından Kaçtı!

Müge Anlı bugünkü yayınında Narin ile ilgili yapılan yayınlara 'Müge Anlı gazeteciliği' diyenlere tepki göstermişti. Demet Akalın ise bu sözleri üstüne alınınca ortalık karıştı. Akalın, sosyal medya hesabından "Bana sallamana gerek yok" diye yazdı.

Detaylar:

Müge Anlı'nın Yayındaki Sözlerini Üstüne Alınan Demet Akalın'dan Cevap Gecikmedi!

Hafta içi her gün atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı, Narin Güran olayını işlemediği için kendisine tepki gösterenlere yanıt vermişti. Anlı'nın bu açıklamasını üzerine alınan Demet Akalın, X hesabı üzerinden tartışmanın fitilini ateşlerken Müge Anlı'dan hamle gecikmedi.

Detaylar:

Olay Çıkmıştı: Demet Akalın'dan Müge Anlı Hakkında Yeni Paylaşım

Esra Erol'da yine tüm Türkiye'yi sarsan bir olay işlendi. Yabancı uyruklu Zahid tarafından istismara uğrayan 15 yaşındaki zihinsel engelli Pınar Deniz, daha sonra annesi tarafından istismarcısı ile evlendirilirken "Beni istismar eden öz babamdır" diyerek ayrıca babasına da iftira atmış.

Detaylar:

Esra Erol'da Skandal! 15 Yaşındaki Kız Çocuğu İstismarcısıyla Evlendirilmiş!

Tüm Türkiye'nin çok konuştuğu Hatice Musaoğlu vakası 18 yıl sonra Müge Anlı'da çözüldü. Talihsiz kadının oğlu Aydın Musaoğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Aydın Musaoğlu annesini kasten öldürmekten tutuklandı.

Detaylar:

Telefon Yakalattı! Müge Anlı'daki Hatice Musaoğlu Vakasında Oğlu Aydın Musaoğlu Tutuklandı

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
20.09.2024

Hepsi değişirken Didem'in haftalardır tek olayı işlemeye çalışması ama hiçbir sonuca varamaması... Küçücük bir kızcağız üzerinden iyi prim yaptın Didem, tabaktaki son reytinglerini de sıyır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ