Müge Anlı'dan Didem Arslan'a Geçtiğimiz Hafta Gündüz Kuşağı Programlarında Yaşanan Olaylar

Merhabalar. Müge Anlı, Esra Erol ve Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu gündüz kuşağı programında geçtiğimiz hafta yaşanan olayları sizler için derledik.

Tüm Türkiye'nin olduğu gibi Müge Anlı'nın gündemi de dün dere yatağında ölü bulunan 8 yaşındaki Narin'di. Programı açarken Narin için başsağlığı dileyen Anlı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Detaylar:

"Bana da Gelen Bilgiler Var...": Müge Anlı Hayatını Kaybeden Narin ile İlgili Konuştu!

Müge Anlı'nın yayınında ortaya çıkan üfürükçü cinayetinde 2 kişi tutuklandı. Ortaya çıkan detaylar herkesi şok etti.

Detaylar:

Canlı Yayında İtiraf Etmişti: Müge Anlı'daki Üfürükçü Cinayetinde Tutuklama Kararı!

Yayınlarında Narin'in kaybını araştıran ve aileyi yakından görüp tanıyan Didem Arslan Yılmaz'dan sitem dolu paylaşım geldi. Narin'in mezarını paylaşan sunucu, öfkeli olduğunu yazdı.

Detaylar:

Narin'in Mezarını Paylaştı: Yayınına Aileyi Konuk Eden Didem Arslan'dan Sitem Dolu Sözler!

Didem Arslan Yılmaz, Vazgeçme programında Narin'in kaybını araştırmıştı. Köye gönderdiği muhabiri ikinci gün güvenlik güçlerine takip edildiğini bildirerek şikayetçi olmuş. Bugünkü yayında Arslan, o kişinin itirafçı olduğunu açıkladı.

Detaylar:

Didem Arslan'ın Muhabirini Köyde Takip Etmişler: Narin'in İtirafçısı O Kişi Çıktı!

Esra Erol bugünkü programını Narin'i anarak açtı. Narin'e acıyla veda eden Erol, hemen ardından 12 yaşındaki kız çocuğunun kaybını işlemeye başladı.

Detaylar:

Daha Narin'i Atlatamadık! Esra Erol'da Gözü Yaşlı Aile 12 Yaşındaki Kayıp Kızlarını Arıyor!

Tüm Türkiye Narin'in katledilmesine derin üzüntü duyarken, konuyu programına taşıyan Didem Arslan Yılmaz bu vahşetin arkasındaki gerçeği bir haber kaynağından öğrendiğini iddia etti.

Detaylar:

"Anne ve Amcayı Uygunsuz Yakaladı": Didem Arslan'dan Narin'in Ölümü Hakkında Şoke Eden İddia!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında muhabir olarak çalışan Caner Toygar eşiyle beraber dün (9 Eylül) canlı yayındaydı. Eşinin hamile olduğu bilinen Caner'in cinsiyet partisini Esra Erol canlı yayında yaptı.

Detaylar:

Esra Erol, Muhabiri Caner'in Bebeğinin Cinsiyet Partisini Canlı Yayında Yaptı!

Didem Arslan Yılmaz’la programında aylardır işlenen 15 yaşındaki Şükür Türkan cinayetinde herhangi bir gelişme yok. Ancak anne ve baba programa katıldıktan sonra sırayla sevgili buldular. Didem Arslan geçtiğimiz günlerde anne Fatma'nın sevgilisi ile fotoğraflarını ortaya çıkardı.

Detaylar:

Şükür Türkan Cinayetini Araştıran Didem Arslan, Annenin Sevgilisini Ortaya Çıkardı!

Yayın yasağının kaldırılmasının ardından Narin'le ilgili gelişmeleri Vazgeçme programında aktaran Didem Arslan Yılmaz, dünkü yayınında haber kaynağının Narin'in annesi ve amcası arasında ilişki olduğunu ve küçük kızın onları uygunsuz yakaladığı için öldürüldüğünü söylediğini belirtmişti. Bu haberin ardından Gülben Ergen'in, haber kaynağını sorgulaması üzerine ünlü gazeteci canlı yayında sert çıktı.

Detaylar:

Didem Arslan, Narin Haberiyle İlgili Kaynağını Sorgulayan Gülben Ergen'e Canlı Yayında Sert Çıktı!

Evlilik programlarından tanıdığımız tuhaf dansı ile gündem olan Apaçi Mustafa, Songül Karlı ile Uğur Arslan'ın programında sinir krizi geçirdi. Küfürlerin havada uçuştuğu anların ardından yayın kesildi.

Detaylar:

Canlı Yayında Küfürler Uçuştu: Apaçi Mustafa, Songül Karlı'nın Programında Çıldırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine absürt bir olay yaşandı. Karısının evi terk ettiğini belirten Abdülhalim, sosyal medyada tanıştığı sevgilisi Seher'le karısını aramaya canlı yayına çıkarken adamın sanal jigololuk yaptığı ortaya çıktı.

Detaylar:

Müge Anlı'ya Çıkan Jigolo, Evden Kaçan Karısını Sevgilisiyle Aramaya Geldi

Narin Güran olayını kaybolduğu andan itibaren programında işleyen Didem Arslan, bugünki yayınında (11 Eylül) Narin'in annesi ve eltisi Maşallah'ın açıklamalarıyla itirafçı Nevzat'ın ifadesini karşılaştırarak büyük bir yalanı ortaya çıkardı.

Detaylar:

Didem Arslan, Narin'in Annesi ve Eltisinin Yalanını Ortaya Çıkardı!

Son günlerde, Diyarbakır'da aranan 8 yaşındaki Narin cinayetini gündeme getirerek dikkat çeken sunucu Didem Arslan Yılmaz, hakarete uğradığını açıkladı. Yasal haklarını kullanacağını söyleyen Arslan, Lale Özan Arslan'ın yayınında Barbaros Şansal ile hakkında hakaret içerecek şekilde konuştuğunu söyleyerek hesap sordu.

Detaylar:

"Sınırı Aştınız!": Narin Cinayeti ile Gündeme Gelen Didem Arslan Ateş Püskürdü!

Müge Anlı'ya karısını aramak için sevgilisi ile birlikte gelen ve kadınlarla para karşılığı birliktelik yaşadığını itiraf eden Abdülhalim, dün yayın sonrası sevgilisini kaybetti. Müge Anlı'ya sevgilimi bul, diye yalvardı.

Detaylar:

Jigololuğa Tövbe Etti: Dün Karısını Aramak için Müge Anlı'ya Gelen Jigolo Şimdi de Sevgilisini Arıyor!

Müge Anlı bugünkü yayınında 25 Nisan’da Mardin Midyat’tan kaybolan 36 yaşındaki iki çocuk babası Tekstilci İsmail Demir'in cenazesinin bulunduğunu açıkladı.

Detaylar:

Müge Anlı'da Bir Cinayet Daha Ortaya Çıktı: İsmail Demir Ayağına Taş Bağlanarak Kuyuya Atıldı!

Narin Güran olayı tüm Türkiye'yi sarsarken olayı başından beri takip eden Didem Arslan, yayın yasağının kalkmasının ardından yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Kaynak belirtmediği için Gülben Ergen'den tepki alan Arslan, programda Ergen'e hukuksal yanıt verdi.

Detaylar:

Didem Arslan'dan Kendisine Sert Çıkan Gülben Ergen'e Hukuksal Yanıt!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıllara durgunluk veren bir olay işleniyor. Eşinin kendisini para, peynir, asma yaprağı ve turşu karşılığında kadınlara sattığını açıklayan adam, evden kaçan eşini sevgilisiyle aramaya gelmişti. Sosyal medyada çok konuşulan bu olayın detayları hayret ettirdi.

Detaylar:

Müge Anlı'da Eşinin Peynir ve Turşu Karşılığında Kendisini Sattığını Söyleyen Jigolo Görenleri Şoke Etti!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!