10 Ocak Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.
Haftalardır kaybolması Müge Anlı'da araştırılan Arife Gökçe'nin oğlunun yıllar önce Müge Anlı'nın programına çıktığı tespit edildi. Arife Gökçe'nin oğlu Atakol Gökçe'nin yıllar önce bir kızı kaçırdığı ve kızın ailesinin Müge Anlı'ya çıkmasıyla Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla bu olayın bağlantılı olabileceği düşünülüyor.
Kısmetse Olur'un popüler çifti Oğulcan ve Cansel, Cansel'in 'fakirlik iması' nedeniyle ayrılmıştı. Cansel'in her dediği gibi bu sözlerini de yutan Oğulcan, Cansel'le barışmak için adım attı.
3 yaşındaki kızı Lina, kendisini fuhuşa zorlayan kişilerce öldürülen Melissa, 1,5 yaşındaki kızı Naime'yi geri alabilmek için tekrardan Müge Anlı'ya katıldı.
13 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüzden tutuklanan Sinan Sardoğan'ın evi ekipler tarafından incelenmeye alındı. Müge Anlı'da gösterilen ev dağınıklığı ve pisliğiyle gündem oldu.
sınaninda canselinde ogulcanin da a.k toplari
tekerlek ipneler siyonist gücün piçleri