Müge Anlı'daki Nazmiye'nin Ablasıyla Gittiği Ev Ortaya Çıktı, Müge Anlı Şoke Oldu!

Müge Anlı'nın en çetrefilli olaylarından Nevrigül Alan cinayeti bir türlü aydınlatılamazken, Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye'nin söyledikleri her bölüm yeni bir şoke etkisi yaratıyor. Nazmiye'nin son söyledikleri ise ablasıyla beraber gittiği ev.

Uzun süredir Türkiye'nin gündemini meşgul eden Nevrigül Alan cinayeti bir türlü çözüme kavuşamazken, Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye'nin söylemleri her gün gündem olmayı başarıyor.

Program esnasında sık sık sinir krizine giren Nazmiye son olarak programdaki güvenlik görevlisine özel mesaj atmasıyla gündeme gelirken, bugün canlı yayında söyledikleriyle şoke etti.

Müge Anlı'nın Nazmiye ve Nevrigül'ün gittiği evleri açıklamasıyla konu hakkında detaylar veren Nazmiye ablasıyla ilgili vurucu laflar ederken, Müge Anlı o evleri şöyle anlattı:

"Bu ev Nevrigül'ün dövüldüğü iddia edilen ev. Bu mahallede aynı evden 3 tane varmış, benzer şekilde. Bu 3 ev fuhuş yaptırılıp yasaklı madde içirilen evlermiş. Mahalleli şikayet edince oradakiler polis baskınıyla çıkartılıyor."

'Bahsi geçen eve ilişkin de mahallelinin şikayeti varmış. Senin ablanın da 2 - 3 ay önce burada yüzü gözü mor olduğu iddia ediliyor. Senin de bilmen gerekir.'

Nazmiye ve Barış'ı bu eve girerken gören bir görgü tanığı, "Nevrigül, Doğan, Fatih yine gelenler arasındaydı. Eve giren çıkan belli değildi. Genelde genç çocuklar giriyordu. Evde bir tane de köpek vardı. Evin sahibi yabancı uyruklu bir kişiydi." açıklamasını yaptı.

Söz konusu evin civarlarında araştırma yapan Müge Anlı'nın ekibi Nazmiye'nin 'sevgilim' dediği Barış'la karşılaşınca işler daha da karmaşık bir hal aldı. Çünkü Barış, Nazmiye'yle sevgili olmadığını belirtti.

Ev hakkında detay veren Nazmiye, "Benim gözümün önünde hiç içmedi ama yasaklı madde kullanıyordu. O eve Fatih, Barış, ben ve dombili bir çocuk geliyordu. İsmini hatırlamıyorum. Orada makara falan yapıyorduk." diyerek ablasının yasaklı madde kullandığını itiraf etti.

"Ben ablamı kıskanıyordum ama sevgililerinden değil. Açık giyiniyordu iki de bir. Erkekleri bilemeyiz. İnsanların bakış açısı çok farklı. Onların ne düşündüğünü bilemeyiz."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Müge Anlı'daki Nevrigül'ün Cinayetinde Kilit İsimlerden Olan Nazmiye Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi
"Kardeşimi Tutuklasınlar" Müge Anlı'daki Nevrigül Alan Cinayetinde Abi-Kardeş Birbirine Girdi
Yasak Aşk mı Var? Müge Anlı'daki Nevrigül Alan Cinayetinde Mide Bulandıran İddialar!

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.10.2023

acik giyindigi icin kiskanmak mi:Ddd magara kadinlari cok gelismis, 200 kelime biliyor ates yakip erkeklere yuruyebiliyorlar demek💀🤡🤡

25.10.2023

Yerli ve milli Samara.. böyle ekrandan çıkıyor önce nefret ediyor sonra mesaj atıyor Halka 4 😆

bence bu kız meşhur olmaya çalışıyor yada bu kızı meşhur edilmeye çalışılıyor ikisinden biri

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ