Müge Anlı'daki Metin Akpınar Olayından Survivor Yaman'ın Hareketine Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

17 Nisan Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Ünlü gazeteci Müge Anlı'dan olumlu yanıt geldi. Genç kadın bugün yayına çıktı, derdini bir de ATV ekranlarında anlattı.

Detaylar:

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Annesini Aramak için Müge Anlı'ya Çıktı!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesi Suphiye Orancı'yı aramak için Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Yayında ablasının babalık davası açtığı Uğur Dündar konusu gündeme geldi. Müge Anlı, Uğur Dündar'ın açıklamasını paylaştı.

Detaylar:

Müge Anlı Babalık Davası ile Gündeme Gelen Uğur Dündar'dan Gelen Açıklamayı Duyurdu!

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'ın son bölümünde Timur, herkesin ortasında Bahar'ın karısı olduğunu açıkladı. Bir güzel de eşini dudaklarından öptü. Seyirci Evren'le birlikte yıkıldı hatta Doruk gibi bayılanlar bile oldu.

Detaylar:

Tümör'ün Herkese Bahar'ın Karısı Olduğunu Açıkladığı Sahne Sonrası Milli Yas İlan Edildi!

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programı yine ilginç bir olaya sahne oldu. Sevgilisinin babasının kendine yürüdüğünü söyleyen kadın herkesi şaşırttı.

Detaylar:

Hasan Can Kaya'nın Programına Katılan Kadının Sevgilisinin Babasıyla İlgili İtirafı Herkesi Şaşırttı

Kızılcık Şerbeti'nde Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa'ya gelen partner Kaan Taşaner, oynadığı karakter Giray'ın fragmandan bir fotoğrafını böyle paylaştı...

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'in 'Doğa' Göndermeli Paylaşımı Olay Oldu!

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl bu kez de oyun olarak karşımıza çıkıyor. The Sandbox üzerinden erişime açılan Muhteşem Yüzyıl oyunu duyurusuyla birlikte ise dizinin hayranları ve goygoyculara gün doğdu!

Detaylar:

Muhteşem Yüzyıl Oyunu Duyuruldu, Dizinin Hayranları Goygoyun Dibine Vurdu

Kızıl Goncalar'ın geçtiğimiz bölümünde dergaha başı açık girmek isterken başı açık olduğu için bir çocuk tarafından taşlanan Hande'nin sahnesi tartışma yarattı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'da Başı Açık Olduğu için Taşlanan Hande Sosyal Medyada Tartışma Konusu Oldu

Ekranların dikkat çeken magazin programları arasında Söylemezsem Olmaz da var biliyorsunuz. Gündemin en çok konuşulan konularından biri Hadise'nin kameramanın azizliğine uğraması olmuştu. Söylemezsem Olmaz'ın demirbaşı Arto, daha önce Hadise ile yaşadığı dava süreçlerini hiç düşünmeden, hem çirkin eleştirilerde bulundu hem de canlı yayında yaşına başına bakmadan dansının taklidini yaptı.

Detaylar:

Hadise'yle Derdi Bitmeyen Arto Yine Çirkinleşip Yaşına Başına Hiç Bakmadan Kalçasını Sallayarak Taklit Etti

Survivor All Star'ın en beklenen olaylarından biri birleşme partisine haftalar kala yarışmacıları şarkılarıyla coşturacak o isim belli oldu.

Detaylar:

Survivor Fanıydı: Acun Ilıcalı, Birleşme Partisine Hangi Ünlü Şarkıcıyı Çağırdı?

Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Görkem karakteriyle son dönemde adından söz ettiren Özge Özacar, karakterine gelen olumsuz yorumlara rol arkadaşı Sıla Türkoğlu üzerinden yanıt verdi.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan Sıla Türkoğlu Fanlarına Gönderme

Show TV'nin kısa sürede reytingleri altüst eden dizisi Bahar'ın son bölümü yine ortalığı yıktı geçti. Doruk'a platonik olarak aşık olan Doruk'un serenat yaparak aşkını ilan etmesi izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Detaylar:

Bahar'a Serenat Yapıp Aşkını İlan Eden Doruk'un Enfes Performansı Olay Oldu!

Kaos ve entrikanın asla hız kesmediği Survivor All Star'ın son bölümünde yine ortalığı ayağa kaldıran bir olay yaşandı. Oyun kazanan Yaman'ın Kırmızı takım kadınlarına karşı sevinç gösterisi yapmasına kadınlar karşı çıkarken, o anlar sosyal medyada da tepki topladı.

Detaylar:

Survivor Yaman'ın Kırmızı Takım Kadınlarına Karşı Yaptığı Sevinç Gösterisi Tepki Gördü

2012 yılında "Bu Ne Yaa" albümüyle patlama yaşayan ve kariyerinde adım adım ilerleyen Ece Seçkin, hareketli şarkıları ve sahnedeki eğlenceli halleriyle tanıdığımız bir isim. Ancak kendisinin ekran kariyeri çok daha öncesine dayanıyormuş. Ece Seçkin'in Var mısın Yok musun programında şarkı söylediği hallerini görünce inanamayacaksınız...

Detaylar:

Ünlü Şarkıcı Ece Seçkin'in Var mısın Yok musun Programında Şarkı Söylediği Halini Görünce İnanamayacaksınız

Show TV'nin reyting rekoru kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'ne resmen nazar değmiş ve dizinin Apo'su Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirerek diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelirken, Muhabir Online yeni sezonda hangi Apo'nun diziye devam edeceğinin yanıtını aldı.

Detaylar:

Yeni Apo Ahmet Mümtaz Taylan, Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti'ne Dönüp Dönmeyeceğini Açıkladı!

Survivor All Star'da kaosun dozu asla düşmezken, Mavi takım yarışmacılarından Yasin, Damla ve Seda'nın istatistik kasmak için yaptıkları planları ifşa etti.

Detaylar:

Survivor Yasin, Damla ve Seda'nın İstatistik Kasma Planlarını İfşa Etti!

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti