Müge Anlı'daki Kan Donduran İddialardan Kısmetse Olur'daki İntikama Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

28 Aralık Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

2 haftayı geride bıraktığımız Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde programa 2. veda eden isim belli oldu.

Detaylar:

Kısmetse Olur'da Kim Elendi? Kısmetse Olur'un Elenen ve Kazanan İkinci İsimleri Belli Oldu

SHOW TV'nin sevilen dizisi Baba'nın geçtiğimiz haftalarda final yapacağı öğrenilmişti. 27 Aralık Salı günü yayınlanan 30. bölümüyle ekranlara veda eden dizi izleyicilerini bir hayli üzdü. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizinin neden final yaptığı ise sevenleri tarafından merak edildi.

Detaylar:

SHOW TV'nin Sevilen Dizisi Baba Ekranlara Veda Etti: Baba Dizisi Neden Final Yapıyor?

Ekranların en uzun soluklu yarışma programı MasterChef Türkiye, tüm hızıyla devam ediyor. Eleme oyunlarının ardından finale kalan yarışmacılar arasında büyük bir mücadele yaşanıyor. Ceket mücadelesinde kazanan ilk kişi ise Metin oldu. Bugünkü yarışmada ceketi kazanan ikinci kişi herkesi şaşırttı.

Detaylar:

MasterChef'te Son Dörde Kalan İkinci İsim Belli Oldu: Şef Ceketini Kim Kazandı?

Geçtiğimiz aylarda Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un Acun Ilıcalı'nın vefat eden sağ kolu Alpay Kazan'la ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle Survivor Ekstra'dan kovulduğu iddia edilmişti. Ortalığı karıştıran bu iddianın ardından da ikilinin arasının bozuk olduğu konuşulmuştu ve geçtiğimiz günlerde de boşanacakları gündeme gelmişti. Kurretülayn Matur da günler sonra sessizliğini bozdu. Boşanma iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Detaylar:

Sessizliğini Bozdu: Semih Öztürk'le Boşandıkları İddia Edilen Kurretülayn Matur Açıklama Yaptı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir ortalıkta olmayan Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı araştırılıyordu. Bir yandan Arife Gökçe aranırken diğer yandan da aynı köyde yaşayan Sinan isimli bir erkeğin Arife Gökçe'ye müstehcen mesajlar attığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise canlı yayında Sinan'la ilgili hayrete düşüren ve kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Detaylar:

Müge Anlı'da Öz Kardeşine Müstehcen Mesajlar Attığı Ortaya Çıkan Sinan Hakkındaki Kan Donduran İddialar

2 sezon boyunca Kanal D'de yayınlanan ve 5 yılın ardından YouTube platformunda tekrar başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında dün akşam yaşanan elemenin ardından yeni gelin adayıyla tanıştık. Fakat öğrendik ki Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün yeni gelin adayı Eslem Sena'yı zaten tanıyormuşuz.

Detaylar:

Kısmetse Olur'un Yeni Gelini Eslem Sena'yı Nereden Tanıdığımızı Öğrenince Ufak Çaplı Bir Şok Geçireceksiniz!

Her bölümü severek izlenen ve sosyal medyada gündem olan Kısmetse Olur'un damat adaylarından biri olan Serdar, geçtiğimiz hafta flört ettiği Şeydanur'un ismini yanlış yazmıştı. Şimdi ise geçtiğimiz bölümde Şeydanur'un Serdar'dan aldığı intikam gündem oldu. Herkesin beklediği bu intikam sonunda Şeydanur, "Kraliçe" ilan edildi.

Detaylar:

Herkes Bunu Bekliyordu: Kısmetse Olur Şeydanur'un Serdar'dan Aldığı İntikam Gündem Oldu!

Yürek Çıkmazı dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, Ayça Ayşin Turan'la ilgili ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yaptı. Turgut, "Yürek Çıkmazı dizisinin Avukat Zeynep karakteri için görüştüğümüz oyuncular arasında Ayça Ayşin Turan da vardı ancak kendisiyle bütçesel konuda anlaşamadık." dedi.

Dizi teklifinin Alp Navruz’dan önce o dönem sevgilisi olan Ayça Ayşin Turan’a gittiği, Navruz’un senaryoyu beğenip Gold Film’e menajeriyle gidip işte yer almak istediği, bunu öğrenen Turan’ın da daha önce Navruz’la “Ada Masalı”nda da beraber oynadıkları için projeden affını istediği öne sürüldü.

Dünün yaşanan gelişmelerine buradan bakabilirsiniz:

Kısmetse Olur Zeyd'in Gömleğinden Semra Kaynana İtirafına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
YORUMLAR
30.12.2022

İçeriği bomboş ve yarım-yamalak yapılmış haberler. Ülkenin geldiği hal bu. Beklenen intikam ve ödülü kraliçe olmak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ