Müge Anlı'da Yakalanan Üfürükçüden Jahrein'in Kısmetse Olur İfşalarına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

19 Ocak Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Psikolog Pınar Alemdar, bizler için Sinan Sardoğan'ın ifadelerini ve programdaki davranışlarını ele alarak, Sinan'ın sahip olabileceği 'olası' psikolojik rahatsızlıkları bizler için semptomları ve örnekleriyle birlikte açıkladı.

👇

Uzman Psikolog ile Müge Anlı'daki Sinan'ın Sahip Olabileceği Olası Psikolojik Rahatsızlıklar Üzerine Konuştuk!

2. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını'nda Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı. Peki Yalı Çapkını Pelin diziden ayrılıyor mu?

👇

Gerçek Ortaya Çıktı: Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman'ın Diziden Ayrılacağı İddia Edildi!

3. Survivorseverler aylar süren aranın ardından yeni sezonun başlamasıyla Survivor'a kavuştu. Hızlı başlayan programın ilk hafta elemesi üçüncü günde oldu ve büyük bir şok etkisi yarattı. Sezonun ilk tartışması da çoktan yaşandı bile! Bakalım ilk haftada neler olmuş?

👇

Ümit Erdim'in Vedasıyla Büyük Bir Şok Yaşanan Survivor'ın İlk Haftasında Neler Yaşandı?

4. Twitch'in en popüler isimlerinden birisi olan Jahrein, Kısmetse Olur bölümlerini izleyicileriyle birlikte izliyor. Bu yayınlar sırasında birçok kez yarışma ve yarışmacılar hakkında ifşalar yer almıştı. Son olarak Jahrein'in Twitch yayınına gelen ve programın yapım şirketi Production House'ta annesinin çalıştığını iddia eden bir kişi, programın formatını ve yarışmacıları ifşa etti!

👇

Jahrein'in Twitch Yayınına Katılan Kısmetse Olur Çalışanı, Programı ve Yarışmacıları İfşaladı!

5. atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan 32 yaşındaki Galip Yüce, hamile eşinin aylar önce çocuklarını eve kilitleyip kaçtığını ve ortalıkta olmadığını iddia etmişti. Kısa sürede bulunan Büşra Yüce, canlı yayına telefonla bağlandı. Yüce'nin itirafı ise herkesi şoka uğrattı!

👇

Stüdyo Buz Kesti! Esra Erol'da Canlı Yayınında Herkesi Şoka Uğratan Bebek İtirafı!

6. 50 yaşındaki sözde hoca ile büyüyle korkutup kaçırıldığı iddia edilen 18 yaşındaki kızın arasında geçen mesajlar ortaya çıktı. Evleneceklerini açıklayan 'çiftin' arasında geçen 'Bir gecelik kaçamak' ve 'Manita' mesajları Müge Anlı'nın çileden çıkmasına neden oldu!

👇

50 Yaşındaki Üfürükçüyle Kaçırdığı 18 Yaşındaki Kız Arasında Geçen Mesajlaşmalar Müge Anlı'yı Çileden Çıkarttı

7. 90'lı yılların sonuna damgasını vuran sıcacık bir aile hikayesini ekranlarımıza taşıyan İkinci Bahar dizisini hatırlıyor musunuz? Kadrosu o kadar güçlü bir diziydi ki unutmak neredeyse imkansız. Başrollerinde Türkân Şoray, Şener Şen, Tarık Papuççuoğlu, Güven Hokna, Nedim Saban, Özkan Uğur, Nurgül Yeşilçay ve Ozan Güven gibi pek çok isim yer alıyordu. Dizinin Ömer karakteri Ekim Mağden ise son haliyle gündeme geldi. Görenler "Yıllar acımamış" dedi.

👇

Ozan Güven'le Partnerdi: Yıllar İkinci Bahar Dizisinin Ömer'i Ekim Mağden'e Acımadı!

8. Ünlü fenomen Chaby Han, Survivor 2023'e katılmasıyla büyük ses getirmişti. Eğlenceli tavırlarıyla çok sevilen Chaby, Survivor'da da daha şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Fenomenlik anıları ve Survivor ile ilgili anlattıkları herkesi güldürdü!

👇

Survivor'da İlk Haftasını Geçiren Chaby'nin Survivor ve Fenomenlik Anıları Herkesi Güldürdü!

9. Bir sosyal medya kullanıcısı Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya'nın canlandırdığı Feriha karakterinin minyatür bebeğini örmüş. Twitter'da paylaştığı örgü Feriha bebek ile sosyal medyada gündem olan kullanıcı, Feriha karakterini canlandıran Hazal Kaya'nın da bu bebeği gördüğünü ve çok beğenerek sipariş ettiğini söyledi.

👇

Hazal Kaya Sipariş Vermiş: Feriha Karakterinin Minyatür Bebeğini Ören Sosyal Medya Kullanıcısı Gündem Oldu!

10. Müge Anlı'da birkaç gündür işlenen Hilal Baltacı olayında yeni gelişmeler yaşandı. 51 yaşındaki sözde hoca Süleyman'ın kaçırdığı iddia edilen 18 yaşındaki genç kızın sözleri bir kez daha ortalığı karıştırdı. Hilal ve Süleyman arasındaki 'Bir gecelik kaçamak' mesajlarının ifşa olması emniyet güçlerini de harekete geçirdi.

👇

Müge Anlı’da Üfürükçü Süleyman Tutuklandı mı? Hilal Baltacı Olayında Son Durum Ne?

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler