Müge Anlı'da Üvey Oğluyla Kaçan Kadından Umut ve Nursema İddiasına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

22 Nisan Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

"Kim Milyoner Olmak İster?" adlı popüler yarışma programının en son yayınlanan bölümünde, bir yarışmacının yaşadığı beklenmedik durum izleyenleri şaşırttı. Yarışmacı, ikinci soruda verdiği yanlış cevap sebebiyle ilk baraj sorusunda elendi.

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacı Öyle Bir Hata Yaptı ki İlk Baraj Sorusunda Elendi!

Kanal D'nin pazar akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen ve merak uyandıran hikayesiyle dikkat çeken 'Yargı' dizisi, heyecan dozunu artırdı. Dizi ekibi, Kartal, Rıdvan ve Erbil karakterlerinin cansız bedenlerini buldu. Ilgaz ve İclal karakterleri, Eren hakkında şüphelendikleri için onun ifadesini aldılar. Efe karakteri, Tuğçe'ye evlilik teklif etti. Ancak, diziye damga vuran olay Ilgaz'ın kaçırılması oldu. İşte 'Yargı' dizisinin 90. bölümünde yaşananlar...

Detaylar:

Yargı'da Olaylar Bitmiyor: Ilgaz Kaçırıldı! Efe Tuğçe'ye Sürpriz Evlenme Teklifi Etti!

Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak (Timur)'ın annesi rolünü oynayan Hatice Aslan (Nevra), dizideki gelini Demet Evgar (Bahar) için övgü dolu sözler söyledi.

Detaylar:

Usta Oyuncu Hatice Aslan'dan Bahar'daki Rol Arkadaşı Demet Evgar'a Övgü Dolu Sözler!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'ya ulaşma çabası Müge Anlı'da devam ediyor. Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştığını açıkladı.

Detaylar:

Müge Anlı Suphiye Orancı'nın Erkek Çocuğunun Babası Olduğu İddia Edilen Erol'a Ulaştı!

"Yalı Çapkını" adlı popüler dizi, her hafta büyük bir heyecanla izleyiciler tarafından takip ediliyor. Eğer bir aksilik çıkmazsa, dizinin sezon finalinin 7 Haziran'da yapılması bekleniyor. Ayrıca, dizinin oyuncu kadrosuna, usta bir ismin katılacağı bilgisi de paylaşıldı.

Detaylar:

Yalı Çapkını'na Sürpriz İsim Katılıyor! Sezon Finalinden Önce İşler Karışacak!

Umut Bey, kendisinden 8 yaşında bir kızı olan karısının üvey oğlu ile kaçtığını söyleyerek annesi Nagihan Hanım ile birlikte Müge Anlı'ya başvurdu. Anne iddiaları kabul etti.

Detaylar:

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!

Yeşilçam'ın dev isimlerinden Metin Akpınar'ın evlilik dışı yaşadığı ilişkisinden dünyaya gelen ikizleri olduğu haberi gündemde! Usta oyuncunun kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'da bulduğu annesinin Almanya'da yaşadığını öğrendi. Bir dönem figüran olarak ünlü yapımlarda rol alan anne Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'ın filmin de de figüranlık yaptığı ortaya çıktı!

Detaylar:

Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'da Bulduğu Annesi Suphiye Orancı, Metin Akpınar Filminde de Oynamış!

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın senaryosunda bomba gelişmeler yaşanıyor. Diziye Faniler tarikatını araştıracak bir savcı gelirken, o savcıyı hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu.

Detaylar:

Tarikatı İnceleyecek: Kızıl Goncalar Kadrosuna Bomba İsim Geliyor!

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Umut'un Nursema'yı aldattığı anlarda ekran başında topluca beddua ederken bu aşkın gidişatını da merak etmiştik. Büyük badireler atlatılarak evlenen Nursema ve Umut çifti için yolun sonuna gelindiğini Birsen Altuntaş açıkladı.

Detaylar:

Umut'a Beddualar Ettiğimiz Kızılcık Şerbeti'nde Nursema-Umut Hakkında Bomba İddia!

Survivor All Star'ın birleşme partisine giden Demet Akalın, burada kavgalı olduğu Aleyna Kalaycıoğlu ile samimi anlar yaşamış ve bunlar sosyal medyada gündem olmuştu. Akalın söz konusu yakınlık hakkında programında açıklama yaptı.

Detaylar:

Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti yine bomba bir fragman yayınladı. Fatih'in Doğa'yı kıskanmaktan kudurduğu Şerbo yine seyir zevki enfes bir bölümle gelirken o fragmana yorum yağdı.

Detaylar:

Fatih'in Doğa'yı Kıskanmaktan Kudurduğu Kızılcık Şerbeti Fragmanı Zevkten Dört Köşe Etti!

Survivor All Star'ın en olaylı iki yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasındaki yakınlık ailelerine kadar giderken iki isim arasından hala su sızmıyor. Son olarak Aleyna'nın annesinin uyarısı sonrası ikili pek bir araya gelmezken Yunus Emre, Aleyna'ya sulu bir şaka yaptı.

Detaylar:

Eşi Uyarmıştı: Survivor Yunus Emre'den Uzak Duramadığı Aleyna'ya Sulu Şaka!

Yayın döneminde bomba etkisi yaratan Kızıl Goncalar enfes hikâyesi ve oyunculuklarıyla Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ederken, finans profesörü Özgür Demirtaş X hesabından dizinin her oyuncusu için ayrı yorum yaptı.

Detaylar:

Övmeye Doyamadı: Özgür Demirtaş, Kızıl Goncalar Oyuncularına Tek Tek Yorum Yaptı!

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası