Müge Anlı'da Kıyma Makinesi Cinayetinde Mide Bulandıran Bir İddia Ortaya Atıldı

Müge Anlı'nın programında ortaya atılan bir iddia tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Bir kayıp arama vakası bir adamın kıyma makinesinde çekilip öldürülmesine evrildi. Bu iddia hakkında bugün başka bir detay ortaya çıktı. Detaylar içerikte!

Müge Anlı'nın programında tüm Türkiye'yi derinden sarsan cinayetin ayrıntıları belli olmaya başlıyor. Kayıp eşi Güllü Çolak'ı arayan Mehmet Müge Anlı'nın programına çıkmış ve yardım istemişti. Programa katılan Güllü, Mehmet'ten şiddet gördüğünü ve istismara uğradığını dile getirmişti.

Ancak Güllü ile Mehmet'in arasındaki karmaşık ilişkinin perde arkasında duyanları sarsacak bir iddia ortaya atılmıştı. Güllü'nün akrabası Ahmet, Güllü'nün para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu ve bir adamın kıyma makinesinde çekildiğini anlatmıştı.

Adamın kim olduğu ile ilgili detay bilmediğini söyleyen Ahmet, bu adamın Güllü'nün başkalarından yaptığı ve ilk kocası Murat'ın üstüne yazdırdığı çocuklarından birinin babası olduğunu düşündüğünü söylemişti.

Ahmet iddiası sırasında yaptığı açıklamada,

'Durdu Amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı' dedi.

Müge Anlı'nın bugünkü programına (7 Haziran) Güllü Çolak ve annesi katıldı. Programda ismini vermek istemeyen bir izleyici Güllü'nün annesinin kıyma makinesinde salça yaptığını ve bunu başka insanlara da sattığını öne sürdü. Hatta söz konusu makinede kıyma çektirdiklerinde kendilerinin o etleri yemeyip dışarı sattıklarını söyledi.

Bunlar da İlgini Çekebilir

"Adamı Kıyma Makinesinden Çektiler!": Müge Anlı'da Ortaya Çıkan Cinayet Dehşete Düşürdü!
Müge Anlı'nın Araştırdığı Mehmet Ali Özdemir Cinayeti ile İlgili İtiraf Geldi!
Müge Anlı'da Üvey Kızlarını İstismar Eden Adam ile İlgili Mide Bulandıran Başka Gerçekler Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Atatürk'ün 'Bozkurt İşareti' Yaptığı İddia Edilen Fotoğraf Hakkında Gerçek Ortaya Çıktı!
Alman Bild Gazetesinden 'UEFA Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi' İddiası: TFF'den Açıklama Geldi
YORUMLAR
07.06.2024

Okurken midem bulandı ve bu insanlar bunları yüzleri kızarmadan söylüyor. Gerçekten Türkiye'de derin bir sosyal çürüme var.

Derin değil , resmen dünyaya ibret olacak bir çürüme ...

07.06.2024

Biz nasıl bir toplumda yaşıyoruz arkadaş? Palu ailesi sonrası ilk defa bu kadar midem bulandı..

07.06.2024

Her hafta filmlere konu olcak cinayet daha ow

07.06.2024

Türkiye'deki irfan patlaması tonlarca TNT'ye eşdeğer bir etki bırakıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (39)