Müge Anlı'da İtiraf Etti! Sapık Otobüs Muavini Mücahit'le Kaçan Genç Kadın Skandal Teklifi Anlattı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Mehmet ve Fatma Bağcı çifti üniversite sınavına giderken otobüs muavini Mücahit'le kaçan kızları için Müge Anlı'ya başvurmuştu.  Ailesinin dön çağrısına kulak veren genç kadın bugün haftalar sonra ailesine Müge Anlı'da kavuştu.  Ayşe Bağcı, Mücahit'in kendisine yaptığı skandal teklifi itiraf etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Konya'dan katılan Mehmet ve Fatma Bağcı çifti, geçtiğimiz gün 24 yaşındaki üniversite son sınıf öğrencisi kızları Ayşe Bağcı'nın sınav için Samsun'a giderken otobüs muavini Mücahit isimli bir erkekle kaçtığını söyleyerek yardım istemişti.

Ayşe Bağcı ve Mücahit'e ulaşan Müge Anlı'nın ekibi Mücahit'in kendisinde şeytan tüyü olduğu, çok pratik ve tatlı dilli olması nedeniyle kadınları çok çabuk etkilediği hatta etrafındaki kadınların kendisine "Senin gibi eşim olsun, 4 bin lira borcum olsun." dediğini belirtmişti.

Daha sonra yayına bağlanan Mücahit, "Ayşe'yle otobüste tanıştık. Ayşe uyurken dik olan koltuğunu aşağıya indirirken Ayşe korktu ve korkuyla elimi tuttu. O sırada bakıştık" demişti ve evli ve çocuğunun da olduğunu itiraf etmişti.

"Üç harflilerle evliyim" diyen Mücahit ve Ayşe'nin de imam nikahıyla evlendiği de ortaya çıkmıştı. Yayın sırasında da birçok insan Mücahit'in başka kadınlara da bu şekilde yaptığını, mahalledeki kör bir adamı dilendirip parasına konduğunu, kadınları kandırdığını aktarmıştı.

Size burada bütün detayları anlatmıştık;

Müge Anlı'yı Şaşırttı: Koltuk Yatırırken Yolcuya Aşık Olup Kaçıran Muavinle İlgili İnanılmaz İddialar

Bu iddiaların ardından da Ayşe Bağcı, dün ailesinin Müge Anlı ekibiyle ailesinin yanına döndü. Yayına telefonla bağlanan Birçok kişi Mücahit'in otobüste kadınlara fiziksel tacizde bulunduğunu anlattı.

Hatta Mücahit'i ihbar eden kişiler gerek otobüste gerekse iş yerinde Mücahit'in çoğu kez dövüldüğünü aktardı.

Bu ihbarların ardından da Ayşe Bağcı, Mücahit'in kendisine "Başka erkeklerle birlikte olması için baskı kurduğunu" itiraf etti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ezeli Rakipler Esra Erol ve Müge Anlı Yine Karşı Karşıya! Yeni Sezonun Gündüz Kuşağı Programlarını İnceliyoruz
Küçük Gelin’den Tozluyaka’ya: Oyuncu Çağla Şimşek'in Göz Kamaştıran Değişimi

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
01.09.2022

Adam organize çalışıyor.. Kesin Metro turizmde muavin olarak çalışıyordur tahmininde bulununan bir tek ben değilimdir sanırım ☺️

01.09.2022

Sapık ve muavin kelimelerini yan yana görüp aklına Metro Turizm gelmemesi mümkün değildir 😂

01.09.2022

Vay oç. Yetenekli de puşt. Baya nitelikli de dolandırıcı. Vay oç. Tebrikler. Başarılarının devamını s’keyim.

01.09.2022

Ya arkadaş, bu piçi yakala as mesela işte. Hiç uğraşmaya gerek yok.

TÜM YORUMLARI OKU (15)