Müge Anlı'da "Her Erkek İçer, Şiddet Uygular" Diyen Adama Şevki Hoca'dan Kapak Gibi Yanıt!

Müge Anlı'da günlerdir yıllar önce bıraktığı oğlunu arayan adam sabah sabah yine sinirlerimizi zıplattı. Alkol aldığı için eve gelip eşini ve çocuklarını dövdüğü iddialarına 'Her erkek alkol alır' diyen adama Şevki Hoca sert çıktı: 'Biz erkek değil miyiz?'

30 yıl önce kocasına bırakıp gittiği oğlunu aramak için Hacer Çıranoğlu, Müge Anlı'ya başvurmuştu. Eşi Seyfi Bey çocuğa ne yaptığını açıklamak için bugün de stüdyoya geldi.

Günlerdir çelişkili açıklamaları ile müge Anlı'yı ve izleyenleri çıldırtan Seyfi ile ilgili alkol alıp çocuklarını dövdüğü iddia edildi.

Eşi ve çocuklarını öldüresiye dövdüğü iddia edilen Seyfi, ısrarla iddiaları reddetti. Ancak onlarca kişi yayına bağlanıp gerçeği anlatmaya devam ediyor.

Bugünkü yayında da akıl tutulması yaşatan bir açıklama yapan Seyfi, "Her erkek alkol alır, her erkeğin evinde şiddet olabilir." deyince Şevki Hoca çileden çıktı.

"Biz erkek değil miyiz? Ben erkek kategorisine girmiyor muyum?" diye soran Şevki Hoca, "Biz içip içip eve gelip sapıtmıyoruz." diye konuştu. Seyircilerden alkış alan Şevki Hoca, hepimizin duygularına tercüman oldu.

İlginizi çekebilir:

Çocuk Dayak Yememek için Bayıldım Numarası Yapıyormuş: Müge Anlı'da Duyduklarımız İçimizi Paramparça Etti!
Kayıp Oğlu ile İlgili Çelişkili Açıklamalarda Bulunan Adam Müge Anlı'yı Çıldırttı!
Nuri Bilge Ceylan Altın Koza Film Festivali’nde Yılmaz Güney'e Övgüler Yağdırdı!

Popüler İçerikler

Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Numan Kurtulmuş’tan Yeni Anayasa İçin ‘3. Maddenin Değiştirilmesi’ Önerisi
Sadece Boşanmak İstemiştim! Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon Programına Damga Vuran Cemile’nin Hikayesi