Müge Anlı'da Güvenliğe Mesaj Atan Kızdan MasterChef'teki Ezel Göndermesine TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

24 Ekim Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

MasterChef Türkiye All Star her akşam yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Rekabetin iyice kızıştığı ve her geçen hafta bir kişinin daha hayallerine veda ettiği yarışmada, dün akşam haftanın kaptanlık oyunu oynandı. Takımlar belli olurken, haftanın ilk dokunulmazlık oyununa Barış'ın Ezel göndermesi damgasını vurdu.

Detaylar:

Soğuk Rüzgarlar Esen MasterChef'te İhanete Uğrayan Barış'tan Ezel - Eyşan Göndermesi

Kanal D'nin iddialı dönem dizisi Dilek Taşı, muhteşem reyting oranları alarak sezon açılışı yapsa da hikâyenin aşırı dram içermesi bazı izleyicileri diziden kopardı. Reyting oranları düşen dizi gün değişikliği yapma kararı aldı.

Detaylar:

Dilek Taşı Dizisinden Flaş Karar: Yayın Günü Değişti!

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde olduğu, Kanal D'nin reyting rekorları kıran suç temalı dizisi Yargı; son bölümünün final sahnesiyle tepkilerin odağı oldu!

Detaylar:

Yargı Dizisinde Kötü Karakterlerin, Adaletin Önüne Çıkmadan Ölerek Diziden Ayrılmaları Büyük Tepki Gördü!

Her detayıyla arap saçına dönen Nevrigül Alan cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı'da işlenen olayda Nevrigül'ün iki kardeşi birbirine girerken, kardeşlerden Abdullah kardeşi Nazmiye'nin her şeyi bilip sakladığını ima etti.

Detaylar:

"Kardeşimi Tutuklasınlar" Müge Anlı'daki Nevrigül Alan Cinayetinde Abi-Kardeş Birbirine Girdi

Uzun yıllardır Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekranlara gelen Kelime Oyunu, yıllar sonra ilk kez el değiştirdi ve yeni sunucu İbrahim Selim oldu. Dün akşam ilk kez görücüye çıkan programa sosyal medyadan yorum yağarken, izleyiciler Ali İhsan Varol'un sunuculuğunu aradı.

Detaylar:

Yıllar Sonra Sunucu Değiştiren Kelime Oyunu'nu İbrahim Selim'in Sunmasına Tepki Yağdı!

Müge Anlı'da günlerdir işlenen Nevrigül Alan cinayeti gittikçe işin içinden çıkılması zor bir hale dönüşüyor. Nevrigül'ün ölümü araştırılırken dikkatleri sürekli üzerine çeken kişi ise kız kardeşi Nazmiye oldu. Kendisine karşı gelen herkesle adeta savaşan Nazmiye'nin programda güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz Karaman'a mesaj attığı ortaya çıktı.

Detaylar:

Müge Anlı Deliye Döndü: Nazmiye'nin Programdaki Güvenlik Görevlisine Mesaj Attığı Ortaya Çıktı

Müge Anlı'nın sunduğu programın dikkat çeken isimlerinden biri de hiç şüphesiz siyahlar içindeki güvenlik görevlisi. Pek çok kişiyi kendine hayran bırakmayı başaran Yılmaz Karaman hakkında araştırmalar da epey hızlandı. Hadi gelin takipçilerin aradığı koruma Yılmaz Karaman'ı beraber tanıyalım...

Detaylar:

Müge Anlı'daki Güvenlik Görevlisi Yılmaz Karaman'ı Tanıyalım: Yılmaz Karaman Kimdir?

Ömer'in dün akşam yayınlanan bölümünde herkes eteğindeki taşları döktü. Mahalleye geri dönmesiyle herkesin başına bela olan Vicdan'ın kızı Nilüfer'in Tahir'den olduğunu öğrenirken, Ömer ve Gamze arasındaki gerginlik sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Nilüfer'in Tahir'in Kızı Olduğunu Öğrendiğimiz Ömer'in Son Bölümüne Gelen Tepkiler

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!