Müge Anlı'da Gündem Oldu: Ezel Bayraktar Kimdir, Neden Gündemde?

Ezel dizisi yayınlandığı döneme damgasını vurmuş yapımlardan bir tanesiydi. Toplam 2 sezondan oluşan yapım milyonları ekran karşına kilitlemeyi başaran dizilerden biri olmuştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla hala hafızalarımızın bir köşesinde yer alan Ezel'in başrolünde Kenan İmirzalıoğlu yer alıyordu. Başarılı oyuncunun hayat verdiği Ezel Bayraktar karakteri, bugün Müge Anlı'da yaşanan olaylarından ardından bir kez daha gündem oldu. Peki Ezel Bayraktar kimdir?

Buyurun içeriğimize..

Ezel, 2009 yılında hayatına başlamış ve 2 sezon boyunca adını geniş kitlelere duyurmayı başarmış bir yapım oldu.

Ay Yapım imzası taşıyan Ezel'in yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstleniyordu. Toplam 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren yapım yayın hayatına Show Tv'de başlamış ardından ATV'ye geçmişti.

20 Haziran 2011 tarihinde yayınlanan 71. bölümüyle yayın hayatını noktalayan Ezel, günümüzde hala adından söz ettirmeyi başaran yapımlar arasında bulunuyor.

Yapımın baş karakteri olan Ezel Bayraktar, bugün Müge Anlı'nın programında yaşanan olayların ardından bir kez daha gündeme geldi.

Ezel Bayraktar Olayı Ne?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde oldukça enteresan bir olay yaşandı. Yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği 300 bin TL'yi düşüncesizce harcayan Ömer Aslanhan kayıp olarak aranıyordu. Programın ortasında çıkıp gelen Aslanhan, Ezel dizisinden etkilendiğini belirterek ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ezel Bayraktar Kimdir?

Ezel Bayraktar, aksiyon ve dram türündeki Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat verdiği kurgusal bir karakterdir. Asıl adı Ömer Uçar  olan karakterdir tamirhanede çırak olarak çalışır. Ömer, soygun ve cinayetten suçlanarak cezaevine gönderilir.

Hapishanedeyken Ramiz Karaeski karakterinin yardım eli uzattığı Ömer Uçar, cezaevinde çıkan isyan sonucu çıkan çatışmalarda ağır yaralanır. Kayıtlara ölü olarak geçen Ömer Uçar, Ramiz Dayı'nın desteğiyle hastaneye gönderilir.

Yapılan ameliyatlarla Ömer'in yüzü, sesi, fiziği kısacası kendisi baştan aşağı değişir. Ömer Uçar ismini de bırakara Ezel Bayraktar adını alır.

Uğruna canını feda edecek kadar sevdiği kadın Eyşan ile Ezel'in entrikalı ilişkileri de asla unutulmadı.

İlginizi Çekebilir

Müge Anlı'ya Damga Vurdu: Ezel Dizisine Özenip Ömer İsmini Ezel Bayraktar Olarak Değiştirdi

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
13.12.2022

Ne gerzek insanlar var ya Rabbim 🙄

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ