Müge Anlı'da Cinayet İtirafından Kızılcık Şerbeti İfşasına TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

3 Eylül Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Bir dijital platformda yayınlanan Ru dizisindeki sevişme sahnelerini "Kadın bedenini objeleştiriyorlar" diyerek eleştiren Murat Soner, sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından bir de seslendirme sanatçısı Harun Can tarafından topa tutuldu.

Detaylar:

Ru Dizisindeki Sevişme Sahnelerini Kadın Bedeni Üzerinden Eleştiren Murat Soner'e Kapak Gibi Yanıt!

2. Müge Anlı'da canlı yayında cinayet itirafı geldi. Mehmet Yörük'ün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı!

Detaylar:

Müge Anlı'da Canlı Yayında Cinayet İtirafı: Üfürükçü Hazırladığı Suyla Öldürmüş!

3. Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan gibi birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı Leyla dizisinden ilk afiş yayınlandı. Afişi beğenmeyen kullanıcılar dizi ekibini fena topa tuttu.

Detaylar:

Gonca Vuslateri'nin Yeni Dizisi Leyla'nın Afişi Fena Topa Tutuldu!

4. 14 gün önce kaybolan ve hala kendisinden bir ize rastlanmayan Narin'le ilgili arama çalışmaları sürüyor. Amca S.G.'nin tutuklanmasının ardından yayın yapan gazeteci Özlem Gürses, amcanın arabasında Narin'le eşleşen DNA örnekleriyle ilgili önemli iddialarda bulundu.

Detaylar:

Amcasının Arabasında Narin'e Ait Olduğu Belirlenen DNA Örnekleri Dışkı, İdrar ve Kusmuktan mı Alındı?

5. Televizyon ekranlarının en çok izlenen yemek yarışma programı MasterChef'in büyük bir hayran kitlesi var. O hayranlardan biri olduğu bilinen Eda Ece, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyordu. Hayranlığı bir yanıt buldu, Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'dan büyük bir jest geldi!

Detaylar:

MasterChef'in Sıkı Takipçisi Eda Ece'ye, Acun Ilıcalı'nın Kızı Banu'dan Büyük Jest!

6. MasterChef Türkiye'de 7 sezondur ilk defa takımlar tamamen kadın ve erkeklerden oluşacak şekilde oluşturuldu. Kaan'ın mavi takım kaptanı olduğu gecede kırmızı takım kaptanı Ezgi olurken, ikilinin kurduğu takım sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Detaylar:

Bir İlk Yaşanacak: MasterChef'te Takımlar Kadınlar-Erkekler Olarak Yarışacak!

7. Show TV'nin ekrana çiçek açtıran dizisi Bahar, 5 Eylül günü sete çıkarak yeni sezona hazırlanmaya başlayacak. Kadrosunda oyuncu değişiklikleri olan Bahar'a "Başhekim Süreyya" karakteri dahil olurken, bu karakter için bomba bir kadın oyuncu transferi yapıldı.

Detaylar:

Bahar Dizisine "Başhekim" Rolüyle Bomba Kadın Oyuncu Geliyor!

8. Söz dizisinden tam 7 yıl sonra bu defa Teşkilat dizisinde partner olan Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'tan sosyal medyadan ilk paylaşım geldi.

Detaylar:

7 Yıl Sonra Yeniden Partner Olan Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'tan "Teşkilat" Paylaşımı!

9. MasterChef Türkiye'ye ikonik başvuru videosuyla dahil olan Ayşe Ekiz, profesyonel mutfak eğitimi olmamasına rağmen elinin lezzetiyle başarı basamaklarını birer birer tırmanıyor. Ayşe'nin sosyal medyadaki takipçi sayısındaki artış ise tüm yarışmacıları geçmiş durumda.

Detaylar:

MasterChef Ayşe'nin Takipçi Sayısı Görenleri Hayret Ettiriyor!

10. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 3. sezon çalışmalarına tam gaz devam ederken, Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit karakterinin yeni partneri Diyar'ın kim olacağı merak konusu olmuştu. Birsen Altuntaş, Diyar karakteri için düşünülen ismi açıkladı.

Detaylar:

Yalı Çapkını'nda Ferit'in Yeni Partneri İçin Bomba İsme Teklif Gitti!

11. MasterChef Türkiye'de yarışmacıların kaldığı ev daima merak konusu olurken geçtiğimiz hafta kadınların kaldığı evden paylaşım geldi. Onur ve Emre, bu hafta erkekler evinde profiterol yaptıkları anları paylaştılar.

Detaylar:

Profiterol Yaptılar: MasterChef'te Erkekler Evinden Video Geldi!

12. Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları son dönemin en hit televizyon dizileri olarak karşımıza çıkarken Budayıcıoğlu'nun merakla beklenen bir kitabı Halit Ergenç'le beraber televizyona uyarlanacak.

Detaylar:

Halit Ergenç, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Dizi Projesiyle Dönüyor!

13. Masterchef'in ilk haftasından en iyi performans gösteren yarışmacı olan Ayşe Ekiz, Instagram takipçi sayısı ile de rekor kırdı. Ayşe'nin seveni çok olunca biz de hayranları ile ortaya çıkan küçüklük fotoğrafını paylaşalım, dedik!

Detaylar:

MasterChef'te Rekor Kıran Ayşe Ekiz'in Küçüklük Hali Ortaya Çıktı!

14. İlk bölümü ile sezonu bu akşam açacak olan, ATV'nin tartışmalı dizisi Bir Gece Masalı'ndan Burak Deniz set anısı paylaştı.

Detaylar:

İlk Bölümü Bu Akşam: Bir Gece Masalı Setinden Burak Deniz'in Paylaşımı!

15. Narin'in kaybının ardından 12 yaşındaki Sudenaz Kalabas'ın kaybı hepimizi yıkıma uğratmıştı. Sudenaz'ın 20 yaşındaki İlhan Kütükçü tarafından alıkonulduğu iddia edilmişti. Esra Erol'un yayını sonrası iki kişi gözaltına alındı. Erol, Sudenaz'ın bulunduğunu açıkladı.

Detaylar:

Esra Erol'un Yayını Sonrası Ortalık Hareketlendi: Kayıp Sudenaz'dan Haber Var!

16. Esra Erol'da aranan 12 yaşındaki Sudenaz bulundu ancak kaybın altından aile kaosu çıktı. Esra Erol yayına davet ettiği Sudenaz'ın ablası ile anne-babasını yüzleştirdi.

Detaylar:

Esra Erol'da Sudenaz'ın Kaybından Aile Kaosu Çıktı: Ablası Babasını Başka Bir Kadın Taklidi ile Kandırmış!

17. Kızılcık Şerbeti yeni sezon çekimleri başladı. Evinin önünde dizinin çekimlerinin yapıldığını fark eden bir kullanıcı yeni bölümden bir bilgiyi ifşaladı.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezon Çekimlerini Görüntüleyen Kullanıcı Hikayeyi İfşa Etti!

18. Bir dönem yaşından büyük açıklamaları ile gündeme oturan Filozof Atakan, yeniden ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün TGRT Haber TV'ye konuk olan Filozof Atakan, annesine tavrı yüzünden gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Detaylar:

Filozof Atakan Yeniden Ortaya Çıktı: Annesine Tavrı Yüzünden Gelen Tepkilere Cevap Verdi!

19. Dizilerde dertli sahnelerde ya da havalı bir poz için oyuncuların sigara içtiğini görebiliyoruz. Fakat bazen o oyuncunun sigara kullanmadığını da düşünüyoruz. Öyle olunca "Acaba mı?" diye aklına soru işareti düşenler için bu gizemi artık aydınlatalım, dedik!

Detaylar:

Bağımlı Oluyorlar mı? Dizilerde Oyuncular Gerçekten Sigara İçiyorlar mı?

20. Önce aralarındaki yaş farkı ile gündeme gelen Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un yeni dizisi Bir Gece Masalı ilk bölümü ile ATV ekranlarında izleyici ile buluştu.

Detaylar:

Yine Kadına Şiddet Yine Taciz! Yeni Dizi Bir Gece Masalı'nın İlk Bölümüne Tepki Yağıyor

21. MasterChef'in yeni bölümünde bir yarışmacının kuralları ihlal ettiği fark edildi. Kameralardan durumu inceleyen Mehmet Şef'in yarışmacıya döndüğü anlar herkesi şaşırttı.

Detaylar:

Yarışmacı Kuralları İhlal Etti! MasterChef'te Yaşanan Olay Gerilim Dolu Anlar Yaşattı!

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!