Müge Anlı'da Aranan Küçük Çocuk ile İlgili Gelişme: Muhabire Ağza Alınmayacak Küfürler Edildi!

Müge Anlı'da aranan 15 yaşındaki çocuğun kaybı ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Annesinin programda şüpheleniyorum dediği şahıslar gözaltına alındı. Şahıslara adliyeye sevk sırasında mikrofon uzatan muhabir Hüseyin Coşkun, ağza alınmayacak küfürler işitti.

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı'ya başvuran Güller Hanım, 15 yaşındaki kızının İstanbul Küçükçekmece'den kaybolduğunu söylemişti.

Yayın sonrası kızı kendisini aradı ancak eve dönmek istemediğini söyledi. Gözü yaşlı anne, kızının güvenilmez olduğunu düşündüğü kişiler tarafından alıkoyulduğunu ifade etmişti.

Çocuğun annesine ulaştığı numaradan yerini bulan emniyet çalışanları, çocuğun izini sürdü. Telefonun Silivri'de olduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri bölgeye intikal ettiğinde küçük kız ile birlikte yanındaki iki şahsı emniyete aldı. Bir gece gözaltında kalan iki erkek şahsın bugünkü yayında adliyeye sevki sağlandı.

İki şüpheliye mikrofon uzatan Müge Anlı'nın muhabiri Hüseyin, şok yaşadı. Çocuğu saklayarak suç işleyen şahıslardan ilki, mahcup olması gerekirken, muhabire küfürler savurdu.

O anlar yayında kesilirken şahsın ağzını araca götüren polisler kapatmak zorunda kaldı.

👇🏻

İlginizi çekebilir:

Hakan Ural Canlı Yayında Narin Cinayetine İsyan Etti: "Brezilya Dizisine Döndü!"
Ece Üner'den HÜDA-PAR Çıkışı: "Biz Narin'le Uğraşırken Siz Neyin Peşindesiniz?"
Önce Narin'in Ölümü, Sonra Sıla Bebeğin İstismarı: Esra Erol Yayında Kamuoyuna Seslendi!

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
16.09.2024

Şu saç modeli olan bir tane düzgün insan görmedim.

16.09.2024

Belediye otobüsünde bile yanyana duramayacağınız tipler

16.09.2024

Evlerden uzak ya! Değil kızım, oğlum şu tiplerle kaldırımda aynı hizaya gelse aklım çıkar. Evden kaçan tüm çocuk ve gençlerde genellikle aynı hikaye ve bu maddi imkanlardan bağımsız bir şey. 9 ay karnında taşıdığı, dünyaya gelmesine vesile olduğu bir insanla iyi ve sağlıklı bir ilişki ve iletişim geliştirmek bu kadar zor olmamalı. Niye şu evlatlarınız hep kaybettikten sonra kıymete biniyor? Daha değerli neyiniz olabilir ki?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ