Müge Anlı'da Aranan Fatma Öz'den Acı Haber! Erkek Arkadaşı Öldürüp Gömmüş

Sivas'ta 40 gündür kayıp olan 2 çocuk annesi Fatma Öz'ü, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Bahri M.'nin tabancayla öldürüp gömdüğü ortaya çıktı. 4 gün önce intihara kalkışan Bahri M., hastanedeki ifadesinde suçunu itiraf etti.

Bir süre önce eşinden boşanan Fatma Öz, Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşarken 20 Nisan'da ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. 

İlçede fırın işleten Bahri M. ile ilişkisi olduğu öne sürülen Fatma Öz'ün son görüldüğü yerler incelendi, telefon numarasından teknik takip yapıldı.

Ailesi, Fatma Öz’ün bulunması için bir Müge Anlı'nın programına çıktı. Öz ile ilişkisi bulunduğu ileri sürülen Bahri M. de programa katıldı. 📹

İntihar girişiminin ardından itiraf etti

Çelişkili bilgiler veren Bahri M., 25 Mayıs'ta İlçe Devlet Hastanesi önünde silahla intihara kalkıştı. 

İlk müdahalesi yapılan Bahri M., Sivas'taki bir hastaneye sevk edilerek tedaviye alındı.

Bahri M. hastanede alınan son ifadesinde Fatma Öz'ü tabancayla öldürdüğünü ve ilçe yakınlarındaki Kavak köyü yakınlarında, taşlık bir alana gömdüğünü itiraf etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Bahri M.'nin ifadesi doğrultusunda bu bölgede yaptığı aramada, Fatma Öz'ün üzeri taşlarla kapatılmış cansız bedenini buldu.

Yapılan incelemenin ardından Öz’ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Tedavisinin ardından gözaltına alınan Bahri M.'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Bir İçerik Üreticisi Erkekleri Çekici Yapan Özellikleri Sıraladı: “Tek Elle Direksiyon Çevirebilmesi”
YORUMLAR
29.05.2021

Çok üzüldüm, 2 çocuğa daha da çok üzüldüm. Bir şerefsiz adam olamamış pisliğin yüzünden annesiz büyüyecekler.

29.05.2021

kadının çocukları büyük... torunu bile var

29.05.2021

Çok yazık eğer Müge anlıya çıkmasaydı hala arıyor olacaklardı. Adam çok rahattı. Denk geldim izledim .Adam çok yalan diyordu, ben bile dedim bu adam öldürmüştür diye.Polis nasıl anlamadı önceden , ekran başında bile yalancı olduğu anlıyorsun.Kadın buna para vermiş parasını almak istememiş.Kadın eşya almış , eşyalı evi bana bıraktı filan diyordu. Kim yer bunu

Pasif Kullanıcı
29.05.2021

adam evli.fatma bu adama ev açmış,boşandığı kocasından yüklü para almış.200 binin üstünde.boşandığı kocası çocuklarımın anasıdır,bu parayla rahat geçinsin demiş.ama fatma parayı sevgilisine kaptırmış.herif bu paraları yeni sevgilisi ile yemeye başlamış bu fatmayı ortadan kaldırmış..yani adam hem evli hem puşt,hem pedofili,hem dolandırıcı.fatma ailesini çocuklarını bu puşt için feda etmiş.mügenin bi lafı var.çok AZMAYACAKSIN..bu oh olsun demek değil.asla.kimse ölmeyi hak etmiyor.Bu hayatı doğal akışında yaşayacaksın.yoksa başına her türlü bela gelir demek.

29.05.2021

Cinayetin gerekçesi mi olur ? Yok şu da olmuş ,bu da olmuş . Bir de nedense bu katiller erkekler tarafından nasıl kandırılıyor , birçoğunun patronu nasıl eziyor ama iş kadına gelince öldürmek akıllarına geliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)