Müge Anlı'da 24 Yıl Ceza Alıp Bütün İndirimlerden Yararlanarak Çıktığını İtiraf Eden Adam Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Kendisi dünyanın en şanslı insanı olabilir...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 çocuk babası Kerem Durur'un 4 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolması araştırılıyor. Aile bireylerinin birbirlerini suçladığı programda durum karmaşık bir hal aldığı için bir türlü çözülemiyor.

Fakat bizim üzerinde duracağımız konu Kerem Durur'un kaybolması değil. Programda oğlu Adem Durur'un 24 yıl ceza alıp çeşitli indirimlerden yararlandığını söylemesi üzerine konuşacağız.

Neden 24 yıl ceza aldığını söylemeyen Adem Durur'un 24 yıl ceza aldıktan sonra 2'de 1 yasası kapsamında indirim alıp daha sonra açık cezaevine girip ardından da koronavirüs nedeniyle tahliye edilmesi herkesi şoke etti. Müge Anlı da bu itiraf karşısında "Biz boşa kürek çekiyoruz" cevabını verdi.

Ayrıca Adem Durur'un da annesi oğlunun 20 dosyası olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle bu şahıs hırsızlıktan dolayı 24 yıl ceza alıp indirimlerden yararlanmış...

Adalet sistemini yeniden sorguladığımız bu olay karşısında insanlar da şaşkınlığını gizleyemedi elbette. 24 yıl ceza alan birisinin 3 yıl içerisinde hayatına kaldığı yerden devam edebilmesi tepkilere, eleştirilere neden oldu.

"Daha ne kadar şaşırabiliriz?" dediğimiz günlerde yine ağzımızı açık bırakacak olaylar ortaya çıkıyor. Yine Türkiye şaşırtmıyor!

Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Staj Yaptığı Otelde Ölü Bulunan Burak Oğraş'ın Dosyasıyla İlgili Kan Donduran Detaylar
İş Görüşmesinin Ardından Bir Çiftlik Evinde Darp Edilen ve Para Karşılığı Sekse Zorlanan Sibel'in Yaşadığı Korkunç Anlar
Araştırma Görevlisi Alımı İçin Girdiği Mülakatta Torpil Yapıldığını Ortaya Çıkaran Avukatın Yaşadığı Mağduriyet

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
27.11.2020

Sokağa çıkmaya korkar olduk. Kimle karşılacağımız belli değil. 24 yıl ceza almış ve cezasını çekmemiş bundan güç alarak suça meyleden insanlarla karşılaşmamız an meselesi..

Pasif Kullanıcı
27.11.2020

Suçluların hepsi dışardaysa hapishanede kimler var o zaman ?

27.11.2020

gazeteciler

27.11.2020

İsmi adalet ve kalkınma ama ikisi de mevcut değil

29.11.2020

Hepsi öyle zaten. CHP'de halk yok, MHP'de millet de hareket de yok, Gelecek partisinin görülen bir geleceği yok, Deva partisinde çözüm yok, HDP'de "halklar" yok. Bu minvalde şahsen, zaman zaman İYİ parti'nin de iyi olmayacağından korkuyorum...

TÜM YORUMLARI OKU (18)