Müge Anlı Canlı Yayında İzlediği Videoyla Çılgına Döndü: 'Taksim'de Sallandıracaksın'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Derya Örücü, eşinin 3 çocuğunu kaçırdığını iddia etti. Canlı yayında izletilen işkence görüntüleri ise Müge Anlı'yı çılgına döndürdü.

Müge Anlı'ya gelen 25 yaşındaki Derya Örücü, 8 yıllık eşinin 3 çocuğunu kaçırdığını iddia ederek Anlı'dan yardım istedi.

Gözyaşları içinde çocuklarını arayan genç kadın, eşinin 6 yaşındaki şiddet uyguladığını söyledi. Bu iddiayı kabul etmeyen eşinin 6 yaşındaki çocuğu ahıra kilitlediğini belirtti.

Derya Örücü, "Oğlum altına işedi" diyerek eşinin çocuğuna şiddet uyguladığını kabul etmemesine isyan etti.

Daha sonra canlı yayında şiddet görüntüleri izlendi. Çocuğuna acımasızca şiddet uygulayan adamın oğluna "Seni öldüreceğim" dediği duyuldu.

Oğluna şiddet uyguladığı görüntüleri Derya Örücü'ye izleten cani baba, "Sen neyi istiyorsun böyle öldürme mi? Kameranı aç. Ne oldu vicdanın mı sızladı? Sahile götürüp boğacağım." dedi.

Bu görüntülerin ardından da Müge Anlı çılgına döndü. Anlı, "Böyle adamların birkaç tanesini Taksim’de sallandıracaksın. Videoyu izlediğimde göğsüme sanki bir şey oturdu."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

'Ablam Kocamla Birlikte' Dedi: Babası Üvey Kızı Tarafından Öldürülen Sema Baysal'ın Müge Anlı'daki İddiaları
Karısını Akrabasıyla Yarı Çıplak Bastığını Söyleyen Adamın Esra Erol'da Anlattıkları Herkesi Şaşırttı!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
02.12.2022

Millet iyice sapıttı artık. Artık sükunetle, sabırla bakamıyorum böyle haberlere. Ben bu dünyadan eğer psikopat olmadan, vicdanımı kaybetmeden göçersem kendimi tebrik edeceğim. İnsanı katil eder bu it evlatları. Anca güçlerinin yettiği kişilerle raconculuk oynarlar. Bırak sahili, 3 ayrı okyanusta ayrı ayrı boğarım lan seni orostopolun oğlu. Artık bu tipler bana göre sadece ama sadece şiddeti hak ediyor. Başka türlü ıslah olmazlar, akıllanmazlar, nedamete gelmezler. Bunlara işkence tek çare artık. Halkın stres topu yapacaksın bunları. Zaten insanımız barut gibi, bir de hınçlarını bunlardan çıkarırlar, tamamdır. Başka çare yok.

02.12.2022

Toplum olarak ciddi bir tedaviye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor nasıl bir beyin taşıyor anlamadım! Bu sabahki yayında da 7 torun sahibi kadın kocasına telefonda neredesin demiş adam da Eminönü'ndeyim demiş kadın da Emine'yleyim diye anlamış adamı terketmiş. Psikoloji falan hak getire millet iyice kafayı yemiş.

03.12.2022

18 20 yaşında kandırmış bu kızı, 25 yaşında 3 çocuk . Salak salak dizilerdeki gibi karı koca hayali kurmayın 25 yaşından sonra evlenin

TÜM YORUMLARI OKU (4)