Müftüden Ali Koç'a: 'Gezi Olaylarında Otellerinde İnsanları Barındıran Yahudilerdi, Şu An Bir Takımın Başkanı'

Haberler.com'da yer alan habere göre, Düzce Akçakoca Müftüsü verdiği vaazda, isim vermeden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u hedef aldı.

Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu bayram tatilinde Sakarya Karasu'daki yakınlarını ziyarete gitti. Cuma namazında Kabakoz İsmail Sadi Camii'ne giden Müftü Soytekinoğlu kürsüye çıkarak vaaz verdi.

Müftü, 'Gezi olaylarında otelinde insanları barındıran Yahudilerdi, şu an bir takımın başkanı' dedi.

Kaynak: Haberler.com

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
22.05.2021

Dini kendine tapulamış parti sözcüsü gibi konuşan bu müftüde vergilerimizin helal kısmını mı alıyor acaba haram kısmı kime gidiyor hep merak etmişimdir. Neyse Selanik dediği yerin büyük bir kısmı müslümandı. Hadi camide siyaset yapmasını geçtim bir insanı karalamak için yahudi olduğunu vurgulamanın anlamı ne. Kurana göre konuşuyorsa bilelim, daha açık olup yahudi ırkına yüklediği misyonu da açıklasın öğrenelim.

22.05.2021

KONUŞTUĞUN YER CAMİ, YAVUŞAK... İNSANLARI DİNDAR YAPMAYA DEĞİL DİNDEN ÇIKARMAYA ANT İÇMİŞLER.

22.05.2021

Bizim verdigimiz vergilerle maaşı ödenen bir müftü. İlçe müftülerine 1/4 derecesinde ve 5 hizmet yılı için 7 bin TL maaş ödemesi yapılıyor (2020). Sunu da ekleyeyim: Bakara Suresi, 188. ayet: "Birbirinizin mallarını haksızlıkla yemeyin ve bile bile günahla insanların mallarından bir bölümünü yemeniz için onları hakimlere aktarmayın."

TÜM YORUMLARI OKU (30)