Gerici Grup Şöhret Peşinde: Sıradaki Hedefleri Fanta Gençlik Festivali

Türkiye'de son 4 ayda 14 tane festivali iptal ettirdiğini ileri süren Müdafaa-i İslam Hareketi'nin hedefinde bu kez Malatya’daki Fanta Fest var.

Festivaller art arda yasaklanmıştı

Türkiye'de son dönemde  bazı sanatçıların konserleri ve festivaller gerici grupların hedef göstermesinin ardından valilikler tarafından çeşitli gerekçelerle yasaklanıyor.

Eskişehir’de Anadolu Fest, Balıkesir’de Zeytinli Rock Festivali gibi

ünlü festivaller iptal edilirken, son olarak dün Muğla’daki Milyon Fest Fethiye’nin de yasaklandığı açıklanmıştı.

Twitter'dan destek toplamaya çalışıyorlar

Festivallerin iptal edilmesine tepkiler büyürken, ‘Müdafaai İslam Hareketi’, iptal kararlarının kendi girişimleri sayesinde

olduğunu öne sürdü.

Oluşumun sözcüsü Erdem Özveren Twitter hesabından

Milyon Fest’in iptal ettirdikleri 14’üncü festival olduğunu belirterek, ‘yeni hedeflerinin’ Malatya’da düzenlenecek Fanta Gençlik Festivali olduğunu açıkladı. Özveren paylaşımında ayrıca Valiliğin numarasını paylaşarak vatandaşları iptal için destek vermeye çağırdı.

İşite Twitter'daki paylaşımları

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Türkiye'de son aylarda peş peşe festival iptalleri yaşanıyor. Son festival iptali haberi Muğla'dan geldi. Muğla Valiliği, Fethiye'de 1-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Milyon Fest'i yasakladı.

Bir Festival Engeli de Muğla'dan!

Festivallerin iptal edilmesinin arkasında kimi cemaat ve İslamcı grupların olduğu iddia edilirken Müdafaa-i İslam Hareketi isimli oluşumdan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Müdafaa-i İslam Hareketi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, son 4 ayda 14 festivali iptal ettirdikleri belirtildi.

Grubun twitterdaki paylaşımlarından

Sosyal medyadan iptal ettirdikleri kon serleri paylaşarak övünmüşlerdi

Müdafaa-i İslam Hareketi: '14 Tane Festivali İptal Ettirdik'

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.08.2022

Adamlara bak ya konser ve etkinlik iptal ettirmek ile İslam'ı müdafaa ettiklerini sanıyorlar. Ama kul hakkına girenlere, çalıp cirpanlara, geleceğimizi satanlara, vatan toprağını peşkeş çekenlere, tecavüze uğrayan çocuklara bir kereden bir şey olmaz diyenlere, tren kazasında ihmal yüzünden ölenlere sinyalizasyon sistemi o kadar da önemli değil diyenlere tek bir lafları yok. İslam'ı müdafaa edeceksek emin olun bu ülkede konser ve etkinliklerden çok çok daha ahlaksız ve şerefsiz işler dönüyor önce onlara laf edelim hep beraber.

24.08.2022

Mavi Marmarada giderken bana mı sordunuz ve avm sevdasına karşılık halkına çapulcu diyebilecek bir insan, okyanus ötesine kucak dolusu selam gönderenleri nerelere getirdi bakaralar makaralar oldu ayaklar baş oldu gitti ibnenin teki dışişlerinde temsilci bile oldu kızının düğününde külçe altın takılan mı dersin dinazor sevdasına ruhunu satan mı ne ararsan var.

24.08.2022

Dergahlarda başka türlü festivaller dönüyo tabi ne yapsınlar fantayı, zeytini...

25.08.2022

Bade fest, misyar fest, misyaf fest, muta fest bunlardan bazıları

İyi ki iptal ettirdiniz sayenizde festivaller olmuyor ve dolayısıyla kimse sevişemiyor of çok sevap. Bir müslüman olarak utanıyorum, ismi müdafaai İslam ama yaptıkları tek şey insanların arasına fitne fesat tohumu ekmek. Teşekkürler müdafaai İslam, sayenizde kapalı bir kadın olarak kamuya açık alanlara girdiğimde bombacı muamelesi görüyorum teşekkürlerrr hepsi sizin eseriniz

24.08.2022

Dracula sen kızacaksan laiklik laiklik diye ölüp ama laikliğin din ve vicdan hürriyeti olduğunu unutan ve din dil ırk ayrımı yapanlara kız nasıl ki dinsiz kuranı kerimi ayakları altına alınca hepsine birden kin duyulmuyorsa bu tarz şeyler olduğunda da tüm islam ümmeti suçlanmamalı senin zihniyetin de onlardan farksız demek ki sen de mini etek giymeseymiş o zaman diyen grubun içindesin

TÜM YORUMLARI OKU (82)