MSN Kullananlar Duygulanmaya Hazır mısınız? Instagram ‘Ne Dinliyorum Özelliğini Aç’ı Başlattı

2000’li yılların efsane mesajlaşma programı MSN Messenger’ın belki de en efsane özelliklerinden biri olan “Ne Dinliyorum Özelliğini Aç” seçeneği Instagram’ın yeni güncellemesiyle yeniden hayatımıza döndü. 

Instagram, profile şarkı ekleme özelliğini duyurdu. Bu yenilik sayesinde profil hesabınıza bir şarkı sabitleyebileceksiniz.

İşte detaylar… 

2000’li yıllarda MSN Messenger kullananlar bu içeriği okurken gözleriniz dolabilir, hüzünlenebilir, hatta aşırı duygusallığa kapılıp ağlayabilirsiniz…

Okuldan gelip çantaları kenara attıktan sonra PC başına koşmamızın erken 2000'li yıllardaki sebebi MSN Messenger’dı.

Karşı tarafı az mı titrettik, az mı Webcam talebi attık… Ahh Ahh!

Efsane programın hiç unutulmayacak efsane de bir özelliği vardı: ‘Ne Dinliyorum Özelliğini Aç’

Şimdi sizlere bu özellik geri dönüyor desem ne dersiniz? Evet dönüyor ama bu sefer Instagram ile…

Instagram, bir süredir test sürecinde olan Instagram profile şarkı ekleme yeniliğini devreye aldı. Bu özellik sayesinde profil adresinize bir şarkı sabitleyebileceksiniz. Eklenen şarkının 30 saniyelik bölümü profilde yer alacak. Şarkı, diğer kullanıcıların da görebilmesi için biyografi bölümünde belirgin şekilde gösterilecek.

Bir Neslin Hem Yara Bandı Hem Yarası MSN Hakkında Akıllarında Kalanlarla Geçmişe Götüren Kullanıcılar
Sadece MSN Messenger'la Büyümüş Neslin Anlayabileceği 21 Şey

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
22.08.2024

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel yıllarıydı. Ve gençliğimizin denk geldiği özel anlar.. İnsanlar mutluydu. Sanki birisi Türkiye için 10 yıllığına no problem tuşuna basmış gibiydi. En alt tabakadan en üste kadar herkes mutlu. Suç oranları düşük, işsizlik sorunu yok, esnaf memur mutlu, alım gücü yüksek, ana haberlerde "haber niteliğinde" ülkede ciddi hiçbir şey yaşanmadığı için %90 goy goy haberlerdi.. 2000-2010 Merak eden arşivleri açıp baksın. Dial-up ile başlayıp sırasıyla Adsl,Vdsl günümüz fibere kadar gelen internet dünyası ve her alanda korkunç hızda ilerlerleyen teknoloji... Msn bağımlılık gibi bir şeydi.. Ufacık profil ekranına 6600 ile çekilen fotoları sığdırma ve kendini gösterme çabası, mesaj attığını belli etmek için "dürt" tıkıyla titretme gibi tuhaf eğlencelikler. Vga webcam ile sevgilinle pixel tadında görüntülü sohbetler. Hey gidi heyyyyy..

23.08.2024

2005- 2013 arası denilebilir ve evet titreşim esas efsane özellikti

22.08.2024

şimdiki bütün sosyal medya platformlarını toplasan bi msn etmez. güzel zamanların, bazen saflığın, bazen ulaşılması zor olanın ve o çevrimiçide olan insanın özelliğinin temsilidir msn. keşke o zamanlara geri dönebilsekk.🥺

Biz ne dinliyorum özelliği istemiyoruz ki biz o günlere dönmek istiyoruz 🥺

TÜM YORUMLARI OKU (14)