MSB Duyurdu: Yunan Botu, Göçmenleri Yaşam Olmayan Başak Adası’nda Ölüme Terk Etti

Milli Savunma Bakanlığı, bir Yunan botu tarafından Başak Adası’nda ölüme terk edilen göçmenlerin kurtarıldığını duyurdu.

Avrupa'ya geçmeye çalışan sığınmacı botlarını zorla Türkiye'ye geri iten, zaman zaman batırmaya çalışan Yunanistan'dan bir skandal hareket daha geldi.

Twitter hesabından insansız hava aracı görüntülerini paylaşan bakanlık, göçmenlerin Yunanistan’a ait LS-134 botuyla yaşam olmayan Başak Adası'na bırakıldığını bildirdi. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca bakınız 👇

Yunanistan Sahil Güvenlik Teknesinin İçinde Çocukların da Bulunduğu Mülteci Botunu Batırmaya Çalıştığı Korkunç Anlar!

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
YORUMLAR
08.08.2021

En güzelini yapmışlar. İstenmediklerini bile bile nasılsa AB bizi korur diye hala gitmeye devam ediyorlar, üzerlerine ateş açılmadığına dua etsinler. Adamlar ülke savunması deyince erkekliklerine falan bakmadan kaçarlar ama üremeye gelince maaşallah tavşan gibiler.Bizimkiler hemen koşup onları da getirsinler, şurada iki gün sonra bu acıdığınız insanlar size karşı nasıl cephe alıp ülkede hak iddia edecekler görürsünüz. Acıma yetime, döner koyar g.tüne diye boşa dememişler.

08.08.2021

Adamlar sınırlarını koruyor iyi yapmışlar. Asıl size yazıklar olsun. İç savaş için militan toplayın böyle

Skandal olan yunanların göçmenleri geri çevirmeleri değil bizim toprağımıza girdikleri halde TSK'nın mışıl mışıl uyuması. Adamların askeri bizim adamıza girip göçmen bırakıyor ve sen o askerleri tutuklamayıp üstüne "Bizim toğrağımıza girip bıraktıkları göçmenleri kurtardık hehe" diyorsun, yüzüne tükürülecek adamsın vesselam. TSK'nın saygınlığı ve itibarı daha nasıl bitirilebilir diyorum her defasında insanı şaşırtıyorsunuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ