MSB Duyurdu! Türkiye Sınırında Çırılçıplak Bulundular

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan güvenlik güçlerince 12'si tamamen çıplak olan toplam 42 düzensiz göçmenin kıyafetleri çıkarılıp, dövülerek Türkiye'ye gönderdiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Yunanistan'ın göçmenlere karşı zulme devam ettiği ifade edildi.

Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 12'si çıplak toplam 42 düzensiz göçmen grubunun Edirne sınırında yakalandığının belirtildiği açıklamada şöyle denildi:

'Edirne Valiliği’nin talebi üzerine düzensiz göçmenlerin insani ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla Nazımbey Çiftliği bölgesine geçişine müsaade edilmiştir. Düzensiz göçmenlerle yapılan mülakatta Yunanistan'da yakalandıktan sonra kendilerine yemek ve su verilmediği, sert şekilde davranıldığı, tamamen kıyafetleri çıkarılarak Türkiye'ye zorla dövülerek gönderildikleri öğrenilmiştir. Şahıslar Edirne İl Jandarma Komutanlığına teslim edilmiştir.'

Aydın'da 61 kişi kurtarıldı

Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında 3 can salı ve lastik botta bir grup sığınmacı olduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı botlar sevk edildi.

Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itildiği tespit edilen lastik bottaki 61 sığınmacı kıyıya çıkarıldı.

Ayrıca ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 1 kişi de yakalandı. Sığınmacılar, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
29.06.2021

Yunanistan, Avrupa'nın muhafızı misali kim gelse kapıdan geri çeviriyor. Bana kalırsa çok iyi yapıyor. Bunlar kanserli hücre misali ülkeye girince hızla çoğalarak etnik,insani değerleri yerle bir edip kendi ucube düzenini ülke de kurmaya çalışıyor.

Bu seferde bizde kalıyorlar gitmeleri daha iyi. Birde bu insanlık dışı bir müdahale Avrupa Birliği yasalarına aykırı ama umursayan kim Türkiye yapsa yer yerinden oynar.

29.06.2021

Cami avlusu mu ülke önümüze atıp gidiyorlar

29.06.2021

yol geçen hanı

29.06.2021

Ne alıyonuz ieçri be şunları.. Sokaa çıkıyoruz kaçak uydu cihazı gibi sokaklar resmen.. Her yerden başka dil konuşuluyor.. En aızndan Türkçe bilmesi zorunlu yapın artık önüne gelen gelemesin.. az zeka göstergesi olsun gelenlerin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ