MSB'den Bülent Ersoy'un Anıtkabir'deki Görüntüsüne İnceleme

Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutmasıyla ilgili inceleme başlatıldı.

Milli Savunma Bakanlığının, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Sosyal medyada, Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler yer aldı.

Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı.

Ayrıca bakınız

Bülent Ersoy'un Anıtkabir Ziyaretindeki Görüntüsü Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
13.01.2022

Atamın huzuruna ayakta gideceksin kardeşim. Bir oturuşta 5 kilo et yiyerek büyüttüğün götünü yerinden kaldıracaksın. Kaldıramıyorsan da gitmeyeceksin oraya.

13.01.2022

bu kafanın dinci baskıcı kafadan farkı ne ? belli ki rahatsız tekerlekli sandalye ile gitmiş niyet diye bir şeyden habersizsin heralde ayakta gitmiş oturarak gitmiş, gitmiş niyeti ziyaret etmek huzurunda bulunmak belli ki ramazanda oruç tutacan tutmuyosan sokakta gezmeyecen cümlesiyle aynı tek tarafın tek görüsünün baskıcı cümleleri bunlar bülent ersoyuda zerre sevmem ama bize ne la gitmiş iste sen ayakta git.

13.01.2022

bir subayın bülent ersoy istedi diye şemsiye tutacağını zannetmiyorum ya.

13.01.2022

kesinlikle üst emir vermiştir o da yapmak zorunda

13.01.2022

Bu kadın sahnede böğürürken ayakta duruyor, 5 kilo et yiyorum diye anırarak kahkaha atarken de gayet keyifli poz kesen kadın Atamın huzuruna neden g*t*n* kaldırıp gitmiyor. Her dakika bir poz kesiyor sıfatına tükürdüğümün ilgi manyağı..

TÜM YORUMLARI OKU (24)