Moussa Sow Sunderland Yolunda

Fransız L'Equipe gazetesi, İngiltere'nin Sunderland takımının Fenerbahçe Moussa Sow'a 4 yıllık transfer teklifinde bulunduğunu ve görüşmelerin başladığını iddia etti.

Fansız L’Equipe gazetesi, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Sunderland’in, Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa Sow’a transfer teklifinde bulunduğunu yazdı.

Haberde, Premier Lig’de geçen yılı son sıralarda tamamlayan Sunderland’in, Sow’a 4 yıllık sözleşme teklif ettiğini ve görüşmelere başladığı vurgulandı. Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Senegalli golcünün geçen hafta ayrılacak iddialarını yalanladığı belirtilirken; Sow, “Söyledim, tekrar söyleyeyim; Müslüman bir ülkede oynamaktan dolayı çok mutluyum” açıklamasına atıfta bulunuldu.

Şu anda kendini endişelendiren bir şey olmadığını vurgulayan 29 yaşındaki Fransa doğumlu futbolcu, “İşime ve 25 Haziran’daki dönüşüme odaklanıyorum” dedi.2012’de 10 milyon euroya alınmıştı

Haberde Moussa Sow’un geçen sezon 33 Süper Lig maçında 14 gol attığı kaydedilirken, 2012 Ocak ayında 10 milyon euroya Fenerbahçe’ye transfer olan golcü oyuncunun kişisel konularda anlaşması durumunda Sunderland’e gidebileceği öne sürüldü.

NTVSpor

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yemek Sepeti, Atatürk Portresine Tüküren Kuryenin Şirketle Olan Tüm İlişkilerini Sonlandırdı
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Yaşamını Yitirdi
İnternet Üzerinden Kendisiyle Konuşmak İçin Binlerce Lira Harcayan Erkekler Sayesinde Zengin Olan Model