Onedio Logo

Motosiklet Sürücüsü "Sevdiğim Viraj" Dediği Yerde Can Verdi

Kapak Görseli

Bursa'dan Kocaeli'ye gitmek için yola çıkan 42 yaşındaki motosiklet sürücüsü Gökhan Camgöz 'Burası en sevdiğim viraj' dediği yerde hayatını kaybetti. 

Gökhan Camgöz'ün kullandığı 16 EAJ 77 plakalı motosiklet, saat 14.30 sıralarında Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu Bursa Şehir Hastanesi yeni bağlantı yolunda kontrolden çıktı.

Gökhan Camgöz'ün kullandığı 16 EAJ 77 plakalı motosiklet, saat 14.30 sıralarında Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu Bursa Şehir Hastanesi yeni bağlantı yolunda kontrolden çıktı. Görseli

Refüjdeki ağaca çarpıp, karşı şeride geçen motosiklet, bariyerleri de aşarak otluk alana düştü.

Kazada Camgöz hayatını kaybetti, arkasındaki arkadaşı Koray Sülümer yaralandı.

Kazada Camgöz hayatını kaybetti, arkasındaki arkadaşı Koray Sülümer yaralandı. Görseli

Bu sırada Camgöz'ü takip ederken olay yerine gelen diğer motosikletli arkadaşı, kaza görünce gözyaşlarına boğuldu.

Arkadaşı, Camgöz ile Kartepe'ye gittiklerini, yola çıkmadan önce kendisine, 'Önden ben gideceğim, burası benim sevdiğim viraj' dediğini söyledi. Yaralanan Sülümer Bursa Şehir Hastanesi'ne, Camgöz'ün cenazesi ise Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

12, 19 ve 24 Yaşındaki Kızlara ‘Enişte’ Tacizi: Genç Kız Video Paylaşıp Yardım İstedi!
12, 19 ve 24 Yaşındaki Kızlara ‘Enişte’ Tacizi: Genç Kız Video Paylaşıp Yardım İstedi!
Ne Yaptın Sen Ebrar! Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Saçlarını Kazıttı, Görenler Gözlerine İnanamadı!
Ne Yaptın Sen Ebrar! Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Saçlarını Kazıttı, Görenler Gözlerine İnanamadı!
Eski Tip Ehliyetini Yenilemeyenler Üzülmesin! Ehliyet Yenileme Süresi 31 Ekim’e Uzatıldı
Eski Tip Ehliyetini Yenilemeyenler Üzülmesin! Ehliyet Yenileme Süresi 31 Ekim’e Uzatıldı
YORUMLAR
16.07.2023

valla benim gözüm trafikte hep aynalarda. motosiklet olayı özellikle İstanbul da çok ciddi boyutlarda araçların arasından sağ ve sol şeritten emniyetten zigzag yapa yapa sürü halinde geliyorlar. yoldan çok onlara dikkat ediyorum. alışmaktan başka çare yok. hayırlısı olsun.

Allah rahmet eylesin yoldaş.. Az dikkat etseydin keşke abim be bizde yüksek cc kullanıyoruz ama dikkatli sürüyoruz

16.07.2023

Bugün daha yaşadım orta şeritteyim, bir motorsiklet arkasına bakmadan en soldan en sağ şeride çaprazlamasına önümüzden hızla kırdı. İki genç, öndeki kaskını kaldırmış havaya, arkadakinde kask yok. Bir kaza olsa paramparça olurlar, 10 km/sa daha hızlı gidiyor olsak kesin çarpardık teğet geçtik. Gerçekten ürkütücüydü ve bunu çok yaşamaya başladık. Korkuyorum trafikte motorsikletlilerden.

TÜM YORUMLARI OKU (11)