Motosiklet Hırsızından Polise Sitem: "Sizin Yüzünüzden Aileme Hasret Kaldım"

Adana'nın Seyhan ilçesinde iş arama bahanesi ile gittiği konfeksiyon atölyelerinin önünden 11 motosiklet çalan 20 yaşındaki Hüseyin Ö. , saklandığı barakada yakalandı. 26 suç kaydı bulunan hırsız gözaltına alınıp, tutuklandı.

İş arama bahanesiyle gittiği yerlerden motosikletleri çaldı

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son bir ayda Seyhan'da yaşanan motosiklet hırsızlıklarıyla ilgili çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerde güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin 26 suç kaydı bulunan 20 yaşındaki Hüseyin Ö. olduğunu belirledi. Hüseyin Ö.'nün iş arama bahanesi ile ilçedeki konfeksiyon atölyelerine giderek, keşif yaptığı ardından motosikletleri çaldığı belirlendi. Son bir ayda 300 bin TL değerinde toplam 11 motosikleti çalan Hüseyin Ö.'nün hırsızlık yaptığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

İşte o anlar

"Yakalanma korkusundan eve gidemedim, aileme hasret kaldım"

Ekipler, tespit edilen adrese baskın yaptı, ancak şüpheli bulunamadı. Polis, daha sonra Hüseyin Ö.'nün bir portakal bahçesinde görüldüğünü belirledi. Bölgeyi ablukaya alan ekipler, şüpheliyi saklandığı barakada yakaladı. Gözaltına alınan Hüseyin Ö., polisteki ifadesinde, 'Yakalanma korkusu ile evimde kalamıyordum. Sizin yüzünüzden 1 aydır aileme hasret kalmıştım' dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Hırsızın Üzerine Uçtu: Kuryenin Motorunu Kaptırmamak İçin Mücadelesi
Motosiklet Çalmayı Denediği Sırada Vatandaşın 'Ne Yapıyorsun?' Sorusuna 'Çalıyom, Ne Yapayım' Cevabını Veren Aşırı Rahat Hırsız
Gaziantep'te Araç Ve Motosiklet Hırsızlığı: 4 Tutuklama

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi