Mortal Kombat X İçin Bir Karakter Daha Duyuruldu

Netherrealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros Games' in dağıtımcılığını üstlendiği Mortal Kombat X ' için yeni bir dövüşçü daha duyuruldu.

Hatırlanacağı üzere oyunun yapımcılarından Ed Boon, Twitter' dan paylaştığı gönderilerinde bu hafta içerisinde iki karakterin duyurulacağını belirtmişti. Bunlardan biri geçtiğimiz günlerde açıklanan Reptile olurken, bugün ise yeni karakter kendini gösterdi.

Üç farklı dövüş sistemi gibi farklı yenilikler sunulacak olan MK X'te bu zamana kadar Reptile, Kotal Kahn, Ferra & Torr, D’Vorah, Cassie Cage, Scorpion, Sub-Zero, Kano, Raiden, Kung Lao, Kitana ve Goro gibi karakterlerin kesin olarak yer alaccağı biliniyor. Yeni karakterlerin ise gün geçtikçe açıklanması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Yapay Zekaya Göre Yalnızca Yüksek Zekalıların Anlayabileceği 15 Film
Dilan Polat’ın Kankası Fenomen Nevra Bilem’in ‘Umre Mevlidi’ Tartışma Yarattı
Oldu O Zaman: Dilan Polat'ın Ablası Sıla Doğu Kaşlarını Çatınca Beliren Kırışıklıkta Allah Yazdığına İnandı!