Morgan Freeman'dan Ezan Yorumu: "Dünyadaki En Güzel ve En Akıldan Çıkmayan Seslerden Birisi"

Ünlü Hollywood oyuncusu Morgan Freeman, National Geographic için çektiği 'Tanrının Öyküsü' isimli belgeselin çekimlerinde bir İmam ile röportaj yaparken ezan sesinin dünyadaki en güzel seslerden biri olduğunu söylüyor.

Kaynak: Yeni Şafak

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR

Atatürkün Askerleriyiz 1 hesabı artık bu siteden defolup git, senin yüzünden insanlar Atatürkçülüğü kötü bir şey olarak algılayacak nerede bir İslam haberi sen oraya hemen damlıyorsun senin kesinlikle Atatürkü filan sevdiğine gram inanmıyorum bence senin amacın adamı kötülemek.

Ben burada Müslüman olmayanı yargıladım mı? Bu Atatürk'ün kendi fikri ister Yahudi olur ister Müslüman ben hem Müslümanım hem Atatürkçüyüm bu adam bu devleti kurtardı mı kurtardı ben buna bakarım dini filan beni hiç ilgilendirmez.

28.11.2016

Bu adam ateistti sanırım. Ama böyle düşünmesi ve olumsuz konuşmaması beni çok mutlu etti

28.11.2016

Ezanın melodisi cidden güzel. Kulağa hoş geliyor. Ama Türkiye'de günde 5 kere Arapça çağrı yapılması komik. Ezan okunacaksa Türkçe okunmalı. Yedisinden yetmişine inananlar anlamalı. İbadetin dili olmaz. Tanrı sadece Arapça bilmiyordur heralde.

28.11.2016

Dinciler gelmeden yorumuna katkıda bulunayım; Kuran'da bir ezan tarifi yoktur, namaza çağırıldığınızda der. Yani birisi çıkıp "namaz vakti geldi" diye bağırsa o da çağrıdır. Bugün ki ezan, uzun süreler boyunca yerleşmiş güzel bir kültürdür. Fakat bence de ibadet anadilde olmalıdır...

TÜM YORUMLARI OKU (67)