Mor ve Ötesi'yle Düetinden Sonra Sert Eleştiriler Alan Aleyna Tilki Sert Cevap Verdi!

Mor ve Ötesi'yle beraber 'Yaz Yaz Yaz' şarkısını yeniden yorumlayan Aleyna Tilki'ye sert eleştiriler gelmişti. Aleyna Tilki, sesiyle ilgili yorum yapanlara sert bir cevap verdi.

Şarkıları, klipleri, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla çok konuşulan Aleyna Tilki, hayatımıza girdiği ilk günden beri gündemden hiç düşmüyor!

Ne zaman bir şarkı çıkarsa büyük olay oluyor ve uzun bir süre dillerden düşmüyor.

Geçtiğimiz saatlerde de taze çıkan, Mor ve Ötesi grubuyla "Yaz Yaz Yaz" şarkısını yeniden yorumladıkları düetle gündeme gelen Aleyna Tilki, hem çok beğenildi hem de çok eleştirildi.

Mor ve Ötesi'yle beraber gayet güzel bir işe imza atan Aleyna Tilki'ye gelen yorumlardan ve sosyal medyanın nasıl ikiye bölündüğünden bu yazımızda bahsetmiştik:

Mor ve Ötesi ile Yılın Düetini Gerçekleştiren Genç Sanatçı Aleyna Tilki, Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Aleyna Tilki, durduk yere çığ gibi büyüyen olumsuz eleştirileri görmüş olacak ki, sosyal medya hesabından kendisini kötüleyen kullanıcılara bir cevap verdi.

Tilki, oldukça akıllıca ve kibarca had bildirdiği açıklamasında, "Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şu an boş yere sağır taklidi yapmayın. Mor ve Ötesi abilerim bana destek verdiği için de bu kadar kıskanmayın!" dedi.

Cevabının tamamı için 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tarkan'ın Kızı Olacağını Duyururkenki Gibi Çektiği Öpücüklü "Özledim" Videosu Çok Konuşuldu!
The Weeknd Konserine Giden Ünlü Oyuncu Demet Özdemir'in Pozları Çok Konuşuldu
Cem Yılmaz, Erşan Kuneri Kadrosuyla İlk Pozu Paylaştı! 28 Temmuz'da Ünlülerin Yaptığı Instagram Paylaşımları

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
28.07.2023

Ahh Aleyna çok potansiyeli olan, çok başarılı olabilecekken pembiş çocuk odasında lolitacılık oynayıp, motor tepelerinde liseli eteğine indirgemeseydin sanat anlayışını, duruşun çok daha farklı olurdu. Şarkı hiç olmamış bana göre ama son zamanlardaki en iyi işin. Mor ve Ötesi büyük hayran olduğum, her biri birbirinden yetenekli ve entelektüel adamlar, sana destek çıkmışlar umarım burdan yürürsün.

Pasif Kullanıcı
29.07.2023

ama zaten çocuk olduğu için öyle oldu ve aslında yaşından dolayı arada kaldı, yönlendirmeler olmuştur illa ki ve bunların sonucunda çocuk mu kalsam? büyüsem mi? derken ortaya senin dediğin gibi bir anlayış çıktı, kullandığı renkler çocuk olduğunu, liseli etekte büyüdüm beni yansıtıyor. hani bazı insanlara şöhret ağır gelir ya, bana kalırsa Aleyna'da bunu henüz kaldıramadı ama düzelir, tabi zaman içerisinde daha çok dayak yiyecektir. (dayaktan kastım tabi ki fiziksel değil)

29.07.2023

bazı şeyler çok çiğ kalıyor içe sinmiyor oturmuyor kıskanma ile ne ilgisi var? Biraz eleştiriye açık olmak lazım bir kötü yorum alınınca mahalle arasındaki arkadaşların dediği gibi kıskanma kıskanma denir mi? Garip cidden garip...

29.07.2023

Kaç tane içerik amk memleket meselesi yaptınız kıskançlar…Güzel,başarılı,hayatını kafasına göre yaşayan insanları çekememezlik ne zaman biter bu ülkede tahmini ?

29.07.2023

İlk yorum benim, kıskançlar lafını üstüme alınmalı mıyım? 😄 Ömer bu kızın başarılı olmasını çok istedim başta, bizden bişey çıkacak hadi bakalım dedim ama efsane olabilecekken kestane olmadı mı sen söyle? Güzel ve kafasına göre hayatı yaşaması çok iyi elbette ama LA lerde yaşayıp gram vizyon katamadı kendine, yirmi küsür yaşında bebiş kılığında pedofili kaşıması da vallahi yakışmıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (37)