Monster Notebook'un GeForce RTX 30 Serisi GPU'lu Modellerinde Bahar Kampanyası Başladı

Monster Notebook, NVIDIA GeForce RTX 30 serisi GPU'lu oyun bilgisayarlarında bahar indirimleri fırsatını duyurdu. RTX 30 serisi GPU'lu Abra ve Tulpar modelleri, oyuncuların ve içerik üreticilerinin beklentilerini karşılayarak indirimli fiyatlarla 30 Nisan 2023'e kadar satışta.

NVIDIA'nın en son oyunlar için hazırladığı yüksek performanslı teknolojilere sahip GeForce RTX 30 serisi GPU'lu Monster Notebook oyun bilgisayarı modelleri, bahar kampanyası kapsamında özel fiyatlarla satışa sunuldu. Oyuncular ve içerik üreticiler için mükemmel çözümler sunan seçili Monster Notebook NVIDIA GeForce RTX 30 serisi bilgisayarlarını içeren bu bahar kampanyası, 30 Nisan 2023'e kadar monsternotebook.com.tr adresinde geçerli olacak.

Günümüzdeki popüler oyunlar, yüksek düzey grafik özellikleri gerektirdiğinden güçlü grafik işlemcilere (GPU) ihtiyaç duyuyor. Aynı zamanda, video içerik üreticileri ve video grafikerler için grafik performansı büyük önem arz ediyor. NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar, bu alanlarda kullanıcılarına tam çözüm sunarak büyük bir rahatlık sağlıyor. Monster Notebook gaming laptop modelleri NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'larla mükemmel bir uyum sağlıyor.

Sepette geçerli Monster Notebook bahar kampanyası indirimleri

Monster Notebook, RTX 30 serisiyle oyun dünyasının gerçek deneyimini yaşatıyor

NVIDIA'nın 2. nesil RTX mimarisi olan Ampere ile güçlendirilmiş bu GPU'lar; en gerçekçi ışın izleme grafikleri ve yeni nesil yapay zekâ için RT çekirdekleri, tensör çekirdekleri ve kesintisiz işlem özellikli çoklu işlemciler içeriyor. Monster Notebook'un NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi ile güçlendirilmiş gaming laptop modelleri, günümüzün en popüler oyunlarında oyuncuların performanslarını ve yaratıcılıklarını serbestçe göstermelerine imkan sağlıyor.

Cyberpunk 2077, Marvel's Spider-Man Remastered, Valorant ve Apex Legends gibi popüler oyunlar; Monster Notebook'un GeForce RTX 30 serisi GPU'lu bilgisayarlarıyla maksimum performans sergiliyor. İleri düzey ışın izleme ve yapay zekâ teknolojileri ile donatılmış bu oyun bilgisayarları, 150'den fazla popüler oyun ve uygulamada göz alıcı gerçekçi grafikler sunuyor.

NVIDIA Reflex ile gecikme sürelerinde önemli düşüşler elde ediyor

Oyun severler için düşük gecikme süreleri kritik öneme sahiptir ve NVIDIA Reflex bu konuda etkili bir çözüm sunuyor. Gecikme sürelerinin düşmesi sayesinde oyuncular daha hızlı nişan alıyor ve daha hızlı tepki süreleriyle oynuyor. Bu durum, özellikle espor müsabakalarında ciddi bir rekabet avantajı sağlıyor. GeForce RTX 30 Serisi GPU'lu Monster gaming notebook'lar; NVIDIA Reflex özelliği sayesinde oyunlarda daha hızlı nişan alma, daha hızlı tepki süreleri ve nişan alma hassasiyetini artırma fırsatı sunuyor.

Grafik seçenekleri ve çözünürlük en üst düzeye çıkıyor

Monster Notebook'un NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'lu oyun bilgisayarlarında, yüksek performans artışı sağlayan NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) teknolojisi öne çıkıyor. NVIDIA tarafından geliştirilen bu yapay zeka algoritması DLSS, GeForce RTX GPU'ların tensör çekirdeklerini kullanarak oyunlardaki hızı artırıyor ve en yüksek seviyede görsel deneyim sunuyor.

Örneğin, kullanıcı 4K çözünürlükte bir ekranda oyun oynarken, oyun motoru sanki 1080p çözünürlükteymiş gibi çalışıyor. Ancak DLSS, eksik pikselleri tamamlayarak oyunun 4K'da görünmesini sağlıyor. Bu sayede FPS değeri açısından iki kata kadar performans artışı elde ediliyor.

Oyunlarda ışığın en gerçek ve saf hali

Monster Notebook bilgisayarlarında bulunan NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'lar, ışın izleme teknolojisi sayesinde oyunlarda etkileyici gerçekçi grafikler sağlıyor. Bu teknoloji; ışığın fiziksel davranışlarını simüle ederek ışık, gölge, yansıma ve çevresel perdeleme gibi önemli bileşenleri daha keskin ve gerçeğe yakın bir şekilde hesaplıyor. Bu sayede, ışığın oyun içindeki hareketlerinden kaynaklanan efektler gerçeğe çok daha yakın bir biçimde sunuluyor.

Yazılım desteğiyle donanım gücünü maksimuma çıkaran teknoloji

En güçlü donanımlar bile yazılım desteğiyle daha etkili hale gelir. NVIDIA'nın 'NVIDIA Broadcast' uygulaması, yayıncı olma hayallerini gerçekleştirmek isteyen oyun tutkunlarına geniş olanaklar sunuyor. Monster Notebook bilgisayarlarında bulunan NVIDIA Broadcast uygulaması, yapay zeka destekli ses ve video işlevleri sayesinde oyuncuların evlerini profesyonel bir stüdyoya dönüştürme fırsatı sağlıyor.

Canlı yayınlar, sesli ve görüntülü sohbetler, video konferanslar ve diğer etkinlikler daha rahat ve yüksek kalitede gerçekleştiriyor. Mikrofonları, hoparlörleri ve web kameraları akıllı cihazlara dönüştüren NVIDIA Broadcast, oyunculara sanal arka plan, otomatik çerçeveleme ve gürültü engelleme gibi ek özellikler sunuyor

Bahar kampanyası boyunca da devam eden Monster Notebook'un sunduğu ek hizmetler, kullanıcıların memnuniyetini artırıyor. Monster Notebook, ömür boyu bakım garantisiyle kullanıcılarına bilgisayarlarını daha uzun süre en iyi performansla kullanabilmeleri için ömür boyu ücretsiz düzenli bakım hizmeti sunuyor.

Monster Notebook'un parçalı ödeme hizmeti, limit yetersizliği nedeniyle tek kartla ödeme yapamayan kullanıcılar için birden fazla kartla ödeme kolaylığı sağlıyor. Aynı gün teslimat sunan Monster Express ve kullanıcı kaynaklı hataları da kapsayan Tamamlayıcı Garanti Paketleri, Monster Notebook'un sunduğu diğer hizmetler arasında bulunuyor.

Monster Notebook'un NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'lu gaming laptopları ile oyun dünyasında eşsiz bir deneyim yaşamak için bahar kampanyası, 30 Nisan 2023 tarihine kadar sürecek. Bahar kampanyası indirimlerinden faydalanarak NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'larla güçlendirilmiş Monster Notebook'ların yüksek performansını monsternotebook.com.tr adresinden keşfedebilirsiniz.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!