Monaco-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Monaco-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki üçüncü maçlar bu hafta oynanacak. Trabzonspor Fransa Ligue 1'in güçlü takımlarından Monaco ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yer alan iki ekipte üç puana sahip. Maç saati yaklaştıkça maça dair son detaylar da araştırılıyor. Peki Monaco-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Monaco-Trabzonspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar. 

Trabzonspor Maçı Öncesi Monaco Form Durumu

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yer alan Monaco gruptaki ilk iki maçından 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Gruptaki ilk maçında Kızılyıldız'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Fransız temsilcisi, ikinci maçında evinde Macaristan ekibi Ferencvaros'a 1-0 mağlup oldu. Monaco H Grubu'nda 3 puanla 3. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar ligdeki son maçında ise evinde Nantes'i 4-1 mağlup etti.

Trabzonspor Monaco Deplasmanında

Ligde son maçta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan bordo-mavililer zor geçen maçta rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü maçında Monaco ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz gruptaki ilk maçında Ferencvaros'a deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. Gruptaki ikinici maçında ise evinde Kızılyıldızı ağırlayan Trabzonspor sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmıştı. Bordo-mavililer grupta 3 puanla 2. sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu Puan Durumu

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda üçüncü hafta maçları öncesinde Macaristan ekibi Ferencvaros 6 puanla lider konumda. 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor iki, Monaco ise üçüncü sırada yer alıyor. Grubun son sırasında ise 2 maçta 2 mağlubiyet alan Kızılyıldız bulunuyor.

Monaco-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Monaco-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

6 Ekim Perşembe günü Stade Louis II'de oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

Exxen Ücretleri İçin 👇

Exxen Üyelik Ücreti ve Exxen Spor Paketi Aylık Ücreti Ne Kadar? Exxen Spor Paketleri Fiyatları

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı