Moderna Aşı Hangi Ülkenin?

Bioteknoloij şirketi Moderna, Kovid-19'a karşı geliştirdikleri aşıyla ilgili 3. faz klinik deneylerin Kovid-19 hastalarında yüzde 94.1, ağır vakalarda ise yüzde 100 etkili sonuç verdiğini duyurdu. Son olarak ABD'li ilaç firması Pfizer ile BioNTech ortaklığında koronavirüs karşı geliştirilen aşısının ilk partilerini soğutulmuş özel çantalarda  ABD içinde charter uçuşlarıyla dağıtımına başlandığı açıklamıştı. Peki Moderna hangi ülkenin firması...

Moderna Hangi Ülkenin?

Moderna ABD merkezli bir şirkettir. Moderna geçtiğimiz haftalarda klinik deneylerden elde edilen geçici sonuçlara göre aşının Kovid-19'u engellemede yüzde 94,5 başarılı olduğunu duyurarak, salgına karşı çözüm bulduğunu açıklayan ikinci şirket olmuştur.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

'Çin Yerine Nitelikli Alman Aşısı Ücretsiz Olsun' Önergesi AKP ve MHP Tarafından Reddedildi
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Hepimizin Kafasında Koca Bir Soru İşareti Oluşturan Çin Aşısıyla İlgili Merak Edilen 5 Soruyu Yanıtladı!

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
YORUMLAR
01.12.2020

İngiltere de yasiyorum pandemi ilk basladiginda gercekten sürü bağışıklığını destekledi ama sonra muhafazakar partiler dahil tepki gosterdiler ve basbakan geri adim attı. O donemde herkes Turkiye soyle Turkiye boyle diyorlardi ben de hep dedim imkansiz yani mümkün degil. Simdi ise ingiltere nüfusunun 5 kati kadar aşıyı siparis etti ve hatta 7 aralikta uygulamaya koyuyor. Cin asisini kesinlikle almiyorlar diger ülkeler gibi güvenilir olmadigini belirtiyor uzmanlar. Biontech, moderna, oxford un urettigi asilardan olacagiz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ