Modern Zaman Prensi Gibiler! Her Hareketinden Kalite Akan, Asalet Timsali Erkek Dizi Karakterleri

Dizilerin kurgu karakteri olmalarına rağmen, onlardan öyle etkilendik ki, gerçek olmalarını diledik. Hali ve tavrı ve çevrelerindeki insanlara yaklaşımlarıyla, kişiliğine hayran bıraktıran o dizi karakterlerini bir hatırlayalım.❤️

1. Serhan Aksak

Mert Fırat sen neymişsin böyle? Ufak Tefek Cinayetler'den önce de onu farklı projelerde izledik. Ancak Serhan Aksak rolünde, gözümüzü gönlümüzü açtı kendileri. Ağırbaşlı, çekici ve karizmatik Serhan'a bayıldık.

2. Adnan Ziyagil

Aşk-ı Memnu'nun kilit isimlerinden Selçuk Yöntem, hali vakti yerinde bir iş adamını canlandırmıştı. Açıkçası ondan başkasını da düşünemeyiz bu rol için. O ne asalet öyle!

3. Selim Arhan

Bir İstanbul Masalı dizisinde varlıklı bir ailenin iki oğlundan büyük olanı canlandırmıştı Mehmet Aslantuğ. Selim Arhan, bir dönem kadınların hayallerini süsledi yani, ne yalan söyleyelim.

4. Faruk Boran

Özcan Deniz'i daha önce de bu tarz yapımlarda izlemiştik. Ancak yıllar geçti ve o da olgunlaştı, Faruk Boran olarak bambaşka çıktı karşımıza.

5. Cesur Alemdaroğlu

Kıvanç Tatlıtuğ'u en son izlediğimiz dizi Cesur ve Güzel. Adam zaten yakışıklı o ayrı konu ama, Cesur karakteri de efsane değil miydi?😍

6. Nihat Önal

Aşk-ı Memnu dizisinin bir başka nezaketi elinden, dilinden bırakmayan karakteri Nihat Önal. İlker Kızmaz'ın hayat verdiği Nihat, düşünce tarzı, dürüstlüğü ve olaylara yaklaşımıyla tam bir modern dönem prensiydi.

7. Ömer İplikçi

Barış Arduç efsanesinin hayatımıza bomba gibi düştüğü dizi Kiralık Aşk'ın, asaletiyle gözlerimizden kalpler fışkırtan ismi Ömer İplikçi de elbette bu listede yer alacaktı.

8. Levent Hoca

Adını Feriha Koydum dizisinde ana karakterler kadar dikkat çeken bir diğer isim de o. Diziye girdiği andan itibaren, karizmasının seviyesini asla düşürmeyen Levent Bey, bu listenin önemli isimlerinden.

9. Ali Asaf

Kalp Atışı'nın Ali Asaf'ını unutmak ne mümkün. Çıkarlarını düşünmeden, aşkı için ve insanlığa küçük bir faydası olsun diye, canını bile ortaya koyan Ali Asaf.

10. Ecevit

Suskunlar dizisinin yıldızı Ecevit de, karizmasıyla bu listeye hakkıyla girenlerden. Murat Yıldırım farkı. 😉

11. Kerim Cevher

Birkan Sokullu sektöre bir döndü, pir döndü. Hayat Şarkısı dizisinde canlandırdığı Kerim Cevher karakteri, her yönüyle akılları baştan alacak kadar iyiydi. 😍

12. Sadık Murat Kolhan

Ya sen nasıl bir kralsın? Haliyle, tavrıyla, sevdiği kadına yaklaşımıyla hepimizin rüyalarını süslemeye aday oldu. Elbette geçmişte affedilemez hataları olmuş, o apayrı bir konu. Ama hakkını yemeyelim, SMK hayranı olduk çıktık Fi dizisiyle birlikte. Osman Sonant ❤️

13. Leon

Listeyi genç bir isimle kapatalım dedik. Masallardan fırlamış gibi bir adam; Leon. Vatanım Sensin dizisinin yıldızı Boran Kuzum, kendine hayran bıraktı. 😍

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
28.03.2018

Serhan karısını aldatırken cidden kalite akıtıyordu yani öyle böyle değil

28.03.2018

bu murat yildirim denen akyalak olmasa iyiydi

30.03.2018

zoruna mi gitti ?

28.03.2018

Boran Kuzum cidden efsane adam

TÜM YORUMLARI OKU (14)