Sanat Ayağınıza Geldi: Modern Dönem Britanya'sının İşlendiği Eserlere Sanal Turda Göz Atın

Grayson Perry, eserlerinde, insanların hayatlarını, modern dertleri, din, sınıf ve kimlik meselelerini işliyor. Sanal turda inceleyin.

Detaylar için tıklayın

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
10.11.2015

Sevgili biritiş konsil, bu siteye verdiğiniz her reklam postuna yorum yaptım, kendi sitenizde düzenlediğiniz her çekilişe katıldım. Antin kuntin ne kadar anketiniz varsa doldurdum. Elinizdeki kullanıcı datalarının yarısı benim belki. Sevgili biritiş, Allah aşkına gönderin beni şu britanya adasına, en azından müze gördüm, sevdiğim kahramanların mekanlarını ziyaret ettim diyeyim, bi hafta gezeyim. Yok diyorsan bak burayı okuyorsanız Allah, Muhammed aşkına şu vize başvuru ücretine bi hal çare bulun, biliyorum sizlik mesele değil ama iletin lan işte ilgili mercilere bak gelemiyorum oralara çok mutsuzum. Sevgiler, kib, bye. Not: Benedict Cumberbatch şeref nişanı almış diye duyduk, yerli yersiz gurur duyduk, selamımı iletin ona da.

11.11.2015

1-Sayılarla liste yapmayı sevmiyorum ama bunu başka nasıl anlatabilirdim bilmiyorum :( 2-Bunlar hep Kapitalizmin işleri.Sana umut aşılar,kendi isteklerini yaptırırlar ama sen hiç bir şey alamazsın,zaman kaybedersin.Oraya gitmen maalesef nükleer santral inşaatında ölme ihtimaline eşdeğer 3-Allah Muhamemt aşkına demişsin ama sor bakalım onlar Müslüman mı :(

12.11.2015

Bu ressam için demiyorum da, boyayı kazara resmin üzerine döksen bazı ressamların yaptığı resimlerden daha güzel resim yaparsın. Adına da sanat diyorlar. Sanat görmek isteyen Google'a Thomas KINKADE yazsın da görsün sanat neymiş.

17.11.2015

Ben yandexe yazsam olur mu? =D

TÜM YORUMLARI OKU (9)