Model Gigi ve Bella Hadid’in Babası Mohamed Hadid Filistin'i Destekleyen Sinan Akçıl'ı Hesabında Paylaştı!

Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid ve Gigi Hadid kardeşler, İsrail'in saldırılarının başladığı ilk günden bu yana Filistin safında yer alıyorlar biliyorsunuz.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan ünlü model kardeşler her fırsatta Filistin'e desteklerini esirgemeden fotoğraflar paylaşmış hatta yürüyüşlere katılmışlardı. ⬇️

Ünlü kardeşlerin bölgedeki yardım ve insani çabaları destekleyen dört kuruluş arasında dağıtılmak üzere 1 milyon dolar bağışladığı haberi de büyük alkış toplamıştı.

Gelelim asıl konumuza; adeta insanlık dramı yaşanan Gazze'den gelen yürek yakan görüntülere tepkisiz kalmayan isimlerden biri de şarkıcı Sinan Akçıl olmuştu.

Şanlıurfa'da verdiği bir konserde Filistin bayrağı açarak ve "Özgür Filistin" sloganı atan ünlü şarkıcı da milyonlarca kişi Filistin'e olan desteğini göstermişti.

"Kariyerim bitse daha Filistin'i desteklemekten vazgeçmeyeceğim" açıklamasıyla duruşlarını net olarak belli eden Bella Hadid ile Gigi Hadid kardeşlerin babası Mohamed Hadid de Sinan Akçıl'ın bu desteğini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Akçıl da bu paylaşıma kayıtsız kalmayarak yeni bir paylaşım yaparak, "Kızı Gigi Hadid'i ayrı sever ve saygı duyarım, babası da bugün beni paylaşmış.,Hoşuma gitti çünkü Filistin için en çok O nun sesi çıkıyor..Thank u Mr.Mohamed Hadid..Always together for Palestine" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Sabancıların Gündemden Düşmeyen Gelini Nazlı Sabancı Bu Sefer De Serin Sularda Sörf Şovu Yaptı!
Gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın Duruşma Öncesi "Suçum Yok" Diyerek Yere Yığıldını Açıkladı!
Farah Zeynep Abdullah, Beren Saat'i Metrelerce Öteden Çekip "Ben Bu Beren'i Yerim" Diyen Muhabire Öfke Kustu

Popüler İçerikler

TRT'den Açıklama Geldi: "Gece 2'ye Kadar Pompa" Sözleri Canlı Yayında Soğuk Duş Etkisi Yaratmıştı!
Kayseri Olayları Sonrası Gündem Yine Suriyeli Sığınmacılar! Siyasiler, Suriyelilerin Dönüşü İçin Ne Diyor?
Sosyal Medyada Yayılan Tesettür Videosunda Verilen Mesajlara Tepki Yağdı
YORUMLAR
25.06.2024

tanımıyor tabi gerçek yüzünü bilmiyor uzaktan öyle görünüyor

25.06.2024

ay bununki de show.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ