Modaya Yön Veren Hailey Bieber Sayesinde Türkiye'de Popülerleşmiş Trendler

Hailey Bieber'in modayı kendi içinde dönüştürüp ortaya çıkardığı bir stili var biliyoruz ki. Basic şeyleri nasıl kullanacağını oldukça iyi biliyor ve bunu günümüze çok güzel uyarlamayı başardı, sayesinde yaygınlaşan trendleri ile artık güne başlarken neyi tercih etmek isteyeceğimiz daha kolay hale gelebilir. Türkiye'de de sokak modasına dair trendler son zamanlarda daha çok yaygınlaşmaya başladı. TikTok'ta gördüğümüz içeriklerle bunu sıkça fark edebiliyoruzdur. 

Hailey sayesinde daha da popülerleşen trendler neler? Siz bu trendlerden en çok hangisini seveceksiniz bakalım. Gelin birlikte inceleyelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

1. Clean girl makyaj yani tertemiz bir görüntü.

www.vogue.co.uk

Hailey'in makyaj rutinini daha temiz ve doğal bir görüntü oluşturuyor. Ağır makyaj tercih etmiyor. Yokmuş gibi görünen fondöten, kaşları yukarı doğru taramak, hafif allık, ışıltılı bir highlighter, ince fırçalı maskara ile kıvrımlı, doğal kirpikler ve son zamanların favorisi olan glosslarla siz de daha taze ve doğal bir görünüm elde edeceksiniz.

Size clean girl makyajında yardımcı olacak ürünlerin linkini buraya bırakıyorum.

2. İnce ve sıkı bir topuz ile gözleriniz daha çekik gözükebilir.

Yurtdışında tercih edilen ''sleek bun'' denilen saç stili gün içinde sıkça karşılaştığımız modellerden biri oldu. Bu saç stiliyle daha sıkı ve çekik bir görünüm elde edebilirsiniz. Saçlarınızı nasıl şekillendireceğinizi bilemediğiniz günlerde sizin kurtarıcınız olacak. Aynı zamanda bu modele gold takılar çok yakışıyor!

 Denemek isterseniz kullanmanız gereken ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

3. Sedefli beyaz ojeler ile müthiş görünen tırnaklar!

www.marieclaire.com.tr

Hailey'in tırnaklarını genelde böyle açık renk ışıltılı ojelerle görüyoruz. Yaz-kış kullanıma uygun ve tırnaklarımızı temiz bir görüntüye kavuşturan bu ojeler son zamanların trendi haline geldi!

Bakmak isteyeceğiniz ürünleri burada bir araya topladım.

4. Örgülü saç modeliyle bohem bir stil yaratıyor.

ia.tmgrup.com.tr

Klasik saç modellerinden zaman zaman sıkıldığımız oluyor. Saçlarınızı bu şekilde kullanarak kendinizde farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Festivallerde, özel günlerinizde, günlük yaşamınızda tercih edeceğiniz bu stil sizi olduğunuzdan daha dikkat çekici kılabilir!

5. Spor giyiminde tercih ettiği eşofman takımlarını sık sık üzerinde görüyoruz.

tr.pinterest.com

Artık jogger takımlar günlük yaşama çok uygun biliyorsunuz. Rahatlık açısından müthiş bir tercih, aynı zamanda da çok tarz duruyor. Hailey farklı renklerde eşofman takımlarıyla sokak modasını her zaman konuşturuyor!

Hailey tarzı jogger takımlar burada

6. Cilt bakımını uygularken yayın yapan Hailey, düzenli cilt bakımı yapmanın ne kadar önemli olduğunu göstermiş oluyor.

vogue.com.tr

Hailey cildine yaptığı bakımlarla tertemiz ve daima parlak bir cilde sahip, özenmemek elde değil. Önceden fazla önemsenmeyen bu konu artık günlük rutinimiz haline geldi. Böyle temiz ciltlerle karşılaştıkça devamlı olarak cildimize bakmanın kendimiz için büyük bir yatırım olduğunu anlıyoruz. Cildimize uygun doğru ürünlerle cildimizi korumayı unutmayalım!

7. Her kombinine uydurduğu gold küpelerinden vazgeçemiyor.

i.pinimg.com

Hailey'in minimalist halka küpeleri her gün her kombinle tercih edilen bir parça oldu. Şık, spor her şekilde kullandığınızda yakışabilen küpeler daha sade ve göz alıcı bir stil yaratmanızda öncü olabilir kızlar..

Beğenebileceğinizi düşündüğüm küpeler burada

8. Oversize blazer ceket diyince de Hailey Bieber.

tr.pinterest.com

Hailey ile bütünleşmiş oversize ceketler artık günümüzde birçok kişinin üzerinde gördüğümüz parçalardan. Hailey her şeyle uydurabiliyor bu ceketleri. Eşofman takımının üstüne, eteklerle, basic şortlarla, taytlarla aklınıza gelebilecek her parçayla karşımıza çıkıp bizi günden güne şaşırtabiliyor. Dar kesimli olanları değil de daha çok oversize modelde bol görünen ceketleri tercih ediyor.

Burada bu tarzda ceketleri bulmanız mümkün.

9. İçinde kaybolduğu montlarla bile stil yaratan kadın!

tr.pinterest.com

Oversize uzun montlarıyla çok salaş ve tarz görünmeyi başarabiliyor. Hailey bu tarz montları giydikçe bu tarzı beğenenlerin de Google'da sıkça aradığı modellerden biri oldu. Doğru kombinlendiğinde gayet cool bir görünüm verebilir. 

Bu tarz montlar Trendyol'da var buradan bakabilirsiniz.

Her Cilt Tipine Uyum Sağlayacak Gözenek Sıkılaştırıcı Etkili Bakım Ürünleri
Her Göreni Heveslendiren Yoldan Çıkaran Kulak Piercingi Tragus'tan En Şık Öneriler
Kozmetik Dünyasında Satış Rekorları Kıran Haftanın Yıldızları
Her Gününüzün Kurtarıcısı Olacak Birbirinden Güzel Modellerde Kullanışlı Tote Bag Önerileri
Değişimin Yenileyici Gücünden İlham Alan Pınar Deniz'in Sezon Favorilerini Keşfedin
Dolabına Yenilik Getirmek İsteyenlerin Tercihi Olacak Erkek Keten Pantolonlar

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"