Mizansen mi? Türk Gurbetçiyle Tartışan 'Polisin' Üniformasının ve Yeleğinin Sahte Olduğu Belirtildi

Dün sosyal medyada hızla yayılan ve bir Türk gurbetçi ile Fransız polisinin arasında yaşandığı iddia edilen 'temizlik tartışması' sahte çıktı. Bir Fransız polis derneği de sosyal medyadan yaptığı açıklamada videoda gösterilen polisin gerçek üniforma giymediğine dikkat çekti. 

Dün yayılan ve Fransız polis ile gurbetçi Türk arasındaki tartışmanın mizansen olduğu anlaşıldı.

Euronews'in aktardığı bilgiye göre, Fransız MPC polis derneği sosyal medyada yaptığı detaylı açıklamada söz konusu olayın 'polis nefretini artıran' bir kurgudan ibaret olduğunu uyarısında bulundu.

Polislerin giydiği üniformanın şüpheli videoda mevcut olmadığına dikkat çekildi.

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
02.09.2019

Bu adamin ilk olayi degil. Eiffel kulesine Turk bayragi asti. 5dakika surmeden gorevliler bayragi indirdi. Bu video gercek ya da kurgu her ne olursa olsun yasadigin ulkenin gorevlilerine saygi duyacaksin. Rencide edici konusmayacaksin. Ben Lyon’da yasiyorum. Turkiye-fransa macindan sonra burda gece kornalara basa basa konvoylar yapildi. Hicbir Fransiz tepki gostermedi. Acaba suriye-Turkiye mac yapsa suriye kazansa ayni sagduyuyu gosterirler mi merak etmiyor degilim. saygi ve nezaketi, korkaklikla birbirine karistirmamak gerek. Bu adam evlendirme programina falan katilmisti. birsuru youtubede videosu var.Ama muhtemelen bu videodan sonra basina bela almistir.

02.09.2019

'Fransız polisine gurbetçiden Osmanlı tokadı' ülkene dön döviz lazım cari açık büyüyor senin ne işin var orada yollarını söktüğüm..

02.09.2019

En iyi bildiğimiz iş: "Sahtecilik"

TÜM YORUMLARI OKU (30)