Mizahşör Diş Hekiminden Diş Sorunlarına Eğlence Katan 15 Komik Video

Diş hekimi Yunus Akalın, Instagram sayfası üzerinden; diş hekimlerini, diş teknisyenlerini, bölüm öğrencilerini ve tabii ki diş tedavisi olan herkesi güldüren paylaşımlar yapıyor. İşine eğlenceyi katmayı başaran bu hekimi tebrik ediyor, en komik videolarına göz atıyoruz.

Kaynak: https://www.instagram.com/dtyunus/

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
24.02.2016

Senelerdir dişçilerle gerek özel gerek devlet olsun uğraşan biri olarak diyebilirim ki bunların hepsi aynen anlatıldığı gibidir :D Ha ama bence ülkenin böyle mizahşör dişçilere ihtiyacı var neden derseniz şayet zaten insan oraya ürkek bir ceylan gibi gidiyor her seferinde olmasa da başlarda diyebiliriz ve insanlara bu tür yaklaşımlar sağlaması motive olarak evereste çıkarıyor adamı :D Buradan da benimle uğraşmayı artık hobi edinmiş sayılabilecek olan Dişçi Ufuk abime selamlarımı yolluyorum :D

24.02.2016

1 Kere dişciye gittim, dişim inanılmaz ağrıyor. 11 12 yaşlarındayım, 17 yaşında ki abim bana cesaret vermek için muayene oldu ve çekilmesi gereken dişi olduğunu öğrendi. Beni korkutmamak için, çektirip 'hiç acımadı, hadi sıra sende' dedi orada ki tüm şekerleri yediğim ve ağzım tamamıyla uyuştuğu için eve kaçtım. Sonuc; Evde abim beni, babam da abimi dövdü. :)

yıllardır diş sorunları bi bitmeyen biri olarak gözümden yaş geldi

TÜM YORUMLARI OKU (12)