MİT Haberi Davası: Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik’e Tahliye Kararı

MİT mensubunu ifşa” suçlamasıyla tutuklu bulunan Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, OdaTV Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Yeniçağ yazarı Murat Ağırel ve Yeni Yaşam gazetesi yöneticileri Ferhat Çelik ve Aydın Keser aylar sonra bugün ilk kez yargıç karşısına çıktılar. Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik'e adli kontrol şartıyla tahliye kararı çıkarken, Murat Ağırel, Barış Pehlivan, Hülya Kılıç'ın tutukluluğuna devam kararı verildi.

Savcılık taleplerle ilgili mütaalasını (görüşünü) açıkladı. Savcılık makamı mütalaasında, gazetecilerin tutukluluk halinin devamına, Erk Acarer'in yakalama talebinin tekrarına karar verdi. Savcılık, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için gelecek celseye kadar süre istedi.

Üç gazeteciye tahliye...

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın haberine göre, Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik'e adli kontrol şartıyla tahliye kararı verildi.

Murat Ağırel, Barış Pehlivan, Hülya Kılıç tutukluluğunun devamına karar verildi. Bir sonraki duruşma tarihi ise 9 Eylül olarak belirlendi.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
24.06.2020

girmemeleri gereken yerden tahliye edildikleri için sevinecek değiliz.

24.06.2020

Tamamen hukuksuz bir şekilde içeride tutuyorlar. dertleri muhalefete 'bakın biz güçlüyüz canımız ne isterse yaparız siz acizsiniz' algısı yaratmak. Ya bebeğim tayyibim sen dış borç olmadan mütehaitlerini bile besleyemeyen bir demagogsun. Hepimiz biliyoruz sadece birazcık daha onları içeride tutabileceğini. Zira Trump zor durumda ve sen böylesine hukuku ayaklar altına aldıkça sana verilen mamanın miktarı azaltılıyor. Yani sadece seçimle paşa paşa indirildikten sonra sana yapılacak olan muameleyi zaten olduğundan çok daha korkunç bir hale getiriyorsun. Zira seçimleri değiştiremediğini son seçimde gördük. Hani iç üretimi destekleyip dışa bağımlı kalmasaydın hilafetini de ilan ederdin de artık o da imkansız. Kendi ailenin çekeceği acıları arttırıyorsun sadece :(

24.06.2020

truthor söylediklerin cok komik hic gulecegim yoktu

25.06.2020

Adalet ile ilgili 3 haber okuduk. Birinde neden yazdın diye, diğerinde neden düzgün yazmadın diye gazeteciler suçlandı, diğerinde hukukçuya saldıranlara ceza verilmedi. Ülkede adalet ve demokrasinin olmadığını gösteren hızlı bir kolajla görmüş olduk.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ